Hasmenés gond. Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Ma délelőtt hazajött a fiam az iskolából, mert folyamatosan megy a hasa, olyannyira hogy a bugyija, harisnyája és a nadrágja olyan lett. Nem tudott időben kimenni a vécére, mert a tanárnője nem engedte! Haza alig engedték, de a férjem bement érte.
Itthon ugyanúgy megy a hasa, mivel tudom megállítani?
2013. jan. 8. 10:37
1/7 anonim válasza:
széntabletta, laktiv baby --->orvos, sok folyadék, és diéta
2/7 A kérdező kommentje:
széntablettát kapott már, a gyermekorvos csak délután négytől rendel
2013. jan. 8. 11:08
3/7 anonim válasza:
Orvos. Diéta (főtt krumpli, rizs, alma, banán, répa). Hasfogó nem biztos, hogy kell... attól függ mi baja.
4/7 A kérdező kommentje:
egyszerűen nincs étvágya
2013. jan. 8. 11:15
5/7 anonim válasza:
Bolus adstringens ez egy vény nélkül kapható tabletta.Ez egy bélfertőtlenítő készítmény.Nekem egy patikus ajánlotta-hogy jobb,mint a széntabletta,mert az csak magát a hasmenést szünteti meg,az okát azt nem-az ünnepek alatt volt nekem is hasmenésem,de olyan szinten,hogy a pohár víz is kijött belőlem.Most gyorsan átfutottam a gyógyszer betegtájékoztatóját,nem írta,hogy gyereknek nem adható.
6/7 anonim válasza:
Az utolsó válaszoló által javasolt szer nagyon jó ajánlom én is.Ha valami van nálunk,nem kell hogy hasmenés legyen,elég ha rossz a gyomrom tuti segít.És sok folyadék.Mi most vagyunk egy vírusos hányás-hasmenés betegségben,nagyon durva volt,lázzal is járt.Így kezdődött mint nálatok.
7/7 anonim válasza:
én is elkaptam múlt héten, láz, csontfájdalom, hányás, hasmenés. calici lehetett kb. ne adj olyat, ami fogja a hasát, mint pl. széntabletta, mert a vírusnak ki kell ürülni, feltéve, ha vírus és nem vmi egyéb, de ezt majd a doki megmondja. sok folyadék, lájtos kaja, ha esetleg vmi lemegy a torkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!