Akinek esett már át hányás hasmenés víruson a gyermeke?
A vírussal nem tudnak mit kezdeni,annak ki kell ürülnie a szervezetből.Szén tablettával.Specta-val kezelhetőbb,de ugye az csak tüneti dolog.
Nekünk nem rég volt egy vírus fertőzésünk és majd 2 hétig voltunk kórházban a kisfiammal (1 éves lesz).Fenistil cseppeket kapott+steroid injekciókat aztán várzuk,hogy magától dobja ki a szervezete.Többet nem lehet tenni.
amire mindenképpen oda KELL figyelni,az az elegendő mennyiségű folyadékpótlás!
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos tegnapelőtt este az én kislányomon is kijött ez a vírus :(
Akkor este és éjszaka 39 fokos láza volt,tegnap elmentünk a dokihoz aki azt mondta,hogy csak itassam és annyi.
A gyógyszertárban ajánlották a smectát,de sajnos nem issza meg.Kaptunk egy protexin nevű port amit a teájába kevertem.Megitta és azóta egyszer volt kakis pelus,lázas sem volt.(remélem így is marad)
Én sem szeretném látni,hogy 6-10 napig szenved a gyerekem.
Szia!
Mindkét gyermekem elkapta, pro kidet tettem a szörp, vagy amit megitta, napi egyszer, az olyan mint a normaflor.
A megfázásra meg fenistil cseppet írt fel a doki, meg antibiotikumot! Meg egy gyógyszertári kikavarós hasfogó folyadékot is kaptak!
A Lánykám 1 hetet volt itthon, a Fiam pedig, már 1 hete van, itthon, mert 3 nap alatt felül fertőzödött, előtte 1 hétig volt beteg, most megint!
Voltak már benne a gyerekek egyszer-kétszer. Én jómagam is, már 2szer kerültem kórházba emiatt. Mindkét alkalommal elmondták, hogy semmit, de semmit nem szabad, ami megfogja a hasmenést, mert annál lassabban ürül aminek ürülnie kell. Tehát se smecta, se széntabletta. Ezekk akkor jók, amikor nem vírusos eredetű a hasmenés, hanem pl. fogzás.
Bő folyadékfogyasztás, tök mindegy hogy mi, csak NE tejtermék legyen. A kóla hányásra jó. Hasmenésre meg bármi, csak igyon!
A protexin, bonolact pro+kid alap.
Mindemellett a doki felírhajta az Enterol nevű port, ami a legjobb találmány.
Jobbulást!
ui: volt, hogy 2 fosással megúszták, volt, hogy 2 napig fostak, a pici ezidő alatt 20 percenként telerakta a pelenkát, akkor volt 2 éves. De ivott rendesen, így nem száradt ki. Általában 24 órán belül le szokott zajlani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!