Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Maltofer sziruptól lehet...

Maltofer sziruptól lehet hányás-hasmenés és láz?

Figyelt kérdés

Lisztérzékeny a lányom 2 hete, vaspótlást kap. 2 napig elfelejtettem adni neki a szirupot és tegnap mikor beadtam, egész nap fájlalta a gyomrát, alig evett valamit és este kijött minden. Ezen kívül még ami új volt, az egy GM fagyi volt. (carte dor orosz krém)

Nem írja a használati utasítást, hogy hol kell tárolni a szirupot, csak azt hogy 25° alatt. Lehet hogy megromlott ebben a melegben.

2012. jún. 20. 07:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Én is adtam annak idején a kicsinek Maltofert vaspótlás céljából. Én is csak a konyhában tároltam, nem volt baja. Nem tudom, hogy írja-e a betegtájékoztató az általad felsorolt tüneteket mellékhatásként, de én nem hiszem, hogy a hányás, hasmenés attól lenne, ellenben székrekedés, fekete széklet előfordulhat (nálunk is így volt). A fagyitól viszont (pláne ebben a melegben!), ez lehet a rossz tárolás következménye, de lehet, hogy olyan anyag van a fagyiban, amit a kicsi szervezete nem tolerál vagy allergiás rá.

Remélem, minél hamarabb rendbe jöttök, egy darabig mindenesetre ne adj neki fagyit!

2012. jún. 20. 12:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is adom a kislányomnak és adtam is már korábban is,de sose volt tőle semmi baja.Én a konyhán a szekrényben tartom.Az biztos hogy nem romlott meg,inkább a fagyi volt a ludas.
2012. jún. 20. 13:43
 3/5 anonim ***** válasza:
több mint egy évig adtam a lányomnak, szintén a konyhában tároltam. nem lehet hogy a krémfagyinál volt a gond? ajánlják ilyenkor inkább a víz alapú gyümifagyikat.
2012. jún. 20. 14:33
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Nem jöttem rá, mi volt a ludas, viszont most 3 napig diéta és óvatosabban próbálkozom az új dolgokkal.A dokinénink schüssler sót írt fel(ferrum fosforicum) és egy vital F nevű vasat, de azt nem adhatom, csak egy hét múlva. Állítólag ez természetes anyagokból vonták ki. Meg persze a protexin!!!
2012. jún. 20. 19:33
 5/5 anonim ***** válasza:
a vöröshusok is tartalmaznak vasat, meg a sóska, spenót, brokkoli is. de gondolom már utánanéztél :) egyébként mennyi a vasszintje a lányodnak?
2012. jún. 20. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!