Hányás-hasmenés. De mitől ennyiszer?
Figyelt kérdés
2,5 éves, elkezdtünk közösségbe járni. Ment a hasa nagyon, dokihoz vittem. Diéta, smecta, pro-kid. Helyre jött, rá egy hétre hányás-hasmenés. Dokihoz vittem ismét. Diéta, pro-kid, smecta.... ugyan azt mondta mint múltkor. Kievickélt belőle pár nap. Rá 1 hétre hányás hasmenés. Éjjel hány csak. Pedig semmi olyat nem evett. Tegnap húslevest evett vacsira is. Utána kért 1-2 szelet párizsit. Éjféltől kettőig hányt és ment a hasa. Reggel nem volt semmi. Iszik és most csak krumplit, rizst, ropit perecet, banánt adok neki. Láza nincs. De már fogyott 1-1.5 kilót és karikás a szeme. Holnap gondoltam elviszem egy ultrahangra, hogy miért nem emészt rendesen. Vagy szerintetek mi ez?2012. márc. 11. 12:42
1/4 anonim válasza:
Semmi gond az emésztéssel, sztem. Benyelte a rotát és nem tud belőle kikeveredni. Ez vírus!!!!
2/4 A kérdező kommentje:
És akkor mit csináljak? Csak diétáztassam? De meddig?
2012. márc. 11. 13:11
3/4 anonim válasza:
Nekem is rota-gyanús, dobd fel a dokinak, gondolom elküld vérvételre. JObbulást!
4/4 anonim válasza:
a lényeg, hogy iszik. ha rota is, semmit nem tudnak vele csinálni, kórházban is "csak" a folyadékot tudják pótolni infúzióval. De ha bementek kb 1 hétre ott tartanak és lehet, h betegebben jöttök ki. lényeg, hogy igyon, kapjon icipicit cukros-icipici sós folyadékot, h pótold a sókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!