Kér. Lek se. Gítsete. K! kórházban vagyunk?
Szombat éjszaka hányt és hasmenése volt a 28 hós lányomnak, behoztam, fölvették.infúziót kapott másfél zacskót. széklete rendbejött, eszik iszik rendesen.erre tegnap este behoztak egy vírusos kisfiút a szobába, ma délelőtt megint hányt...tőlük kaphatta el újra??
a doki meg a nővérke mondták nagyviziten, h túl ehette magát reggel...:-)
de mondta a főorvos ha a fül-orr-gégészeten jó lesz minden (én úgy gondolom h ha olyan lesz, ami kezelhető otthon), akkor délután hazaengednek.
mit csináljak szerintetek ha mondják h maradjunk?! csak mert akkor sztem még betegebb lenne....
Be se kellett volna vinned. Ha odafigyelsz otthon a gyerekre, egy 28 hónapos már nem szárad ki, csak félóránként kell neki adni éjjel-nappal egy-egy kortyot. Nagyon durva, több napig tartó folyamatos hányás-hasmenésből simán kikezeltem itthon a gyereket, orvoshoz se vittem, vírusra úgyse tud gyógyszert adni, itatni meg odafigyelni rá pedig én jobban tudom, mint a kórházi túlterhelt nővérkék.
Vidd haza és kezeld ki te, sokkal jobban jártok.
igen, már most rájöttem h qrvára nem kellett volna behoznom, simán tudtam volna kezelni otthon...de még ilyen betegsége nem volt...:-).
vasárnap reggeltől estig semmi kaja, estére keksz, másnap is már jól evett mag ma is.
elvigyem saját felelősségre ha nem küldenek haza szerintetek?
Legközelebb irass fel a gyerekorvossal elektrolitos port. Ez olyan, mint amit az infúzióba adnak csak meg kell inni, ez pótolja a folyadékot és az ásványi sókat a szervezetben, de ez is csak úgy működik, ha óránként itatsz vele. Én azt csináltam, hogy a nurofenes adagolóval adtam neki óránként tizet. Mondjuk akkor a lányom másfél éves volt, de most nyáron már addig itattam, amíg meg nem itta, cumisüvegből, fél óránként, óránként.
Pedig nálunk már "nagy volt a baj", mert nem bírt fent lenni, nem bírt menni és nem bírt ébren maradni. 24 órából 20-at végig aludt, de rendes volt a dokint és azt mondta először ezt próbáljuk ki, aztán utána kórház, ha nem használ.
Egyébként a kérdésedre a válasz. Hozd haza és irasd fel ezt a port minél előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!