Ha a kórházban maradok éjszakára a kisfiammal, akkor az hogyan szokott működni?
Pécsiek vagyunk és mandulaműtétre megyünk a helyi klinikára.
Kisszéken egész éjszaka :-O ???
Otthoni matracot nem vihetek vajon?
Kisfiam kruppos volt, többször voltam vele bent éjszakára is. (Budapest:Madarász utcai,Heim Pál,Bethesda kórház). Megalázó...Földön, széken aludtam mellette, a Madarászban az ágya alatt, mert nem volt hely széknek sem, annyi kiságy volt a kórteremben. Vigyél matracot vagy nyugágyat(kérdezd meg a kórházat, hogy mit vihetsz be). Tisztasági csomagról is gondoskodj.
Amikor jön a vizit a szülőket kiküldik és csak a gyerekek maradnak a kórteremben(nálam így volt mindig).
Általában a "matracosdit" akkor engedik, ha hosszabb időre kell bent lenni, de ha viszel egy polifoamot pl. összecsukva, akkor azt szerintem észrevétlenül is kiteregetheted, ha már elaludt mindenki.
De pl. nálunk volt, hogy a férjem aludt bent egy éjszakát (én 8 hónapos voltam a másodikkal), és neki adtak egy összecsukható nyugágy félét.
Ez Budapesten volt a Bethesdában. Pécsről semmit nem tudok. Nem tudod előre megkérdezni?
első
Szia!
Hugom feküdt a pécsi Gyermekklinikán,és a szomszéd szobában volt egy anyuka a másfél évesével,elég messziről jöttek. A földön aludt pokrócokon, kaját nem kapott,zuhanyozni csak éjszakánként tudott... :S
"a pécsi Gyermekklinikán,és a szomszéd szobában volt egy anyuka a másfél évesével,elég messziről jöttek. A földön aludt pokrócokon, kaját nem kapott,zuhanyozni csak éjszakánként tudott... :S "
Ó jaj ! :-O
Csak a Madarászról tudok írni: tavaly télen voltam bent a fiammal 5 napot krupp miatt. 3000 Ft/éj-ért kétágyas szobában voltunk: két gyerek rácsos ágy+két ágy a szülőknek. Más ellátást nem kaptunk, csak az ágyat, és hogy egész nap ott lehettünk. Mivel közel lakunk, délután anyukám volt bent a fiammal, én meg addig hazamentem tusolni, pihenni, majd mikor a párom is végzett a munkával, együtt visszamentünk. A párom is ott volt este 8-9-ig, amíg a fiunk el nem aludt. A másik kisgyerek szülei is ugyanígy voltak, náluk pl. a anyuka este 8-kor hívta vissza apát, mert a kislány nem volt hajlandó, csak apával aludni. Ekkor voltak 13-14 hónaposak a gyerekek (a fiam és az a másik kislány is).
Még egy: a fiam infúziót kapott, mert alig evett, nem akart inni sem semmit. Járkálós infúzió volt, egy állványon, bazi hosszú csővel, a fiamat nem igazán zavarta, bár akkor még csak mászni tudott, meg kapaszkodva menni, de mintha otthon lettek volna a másik kislánnyal. Nekik szerintem egy élmény volt :o)) annak ellenére, hogy én végigidekeskedtem, és utáltam ott lenni, és haza akartam már jönni.
De voltak ott olyan szobák, ahol nem volt ágy a szülőnek. Nekünk egyből ezt adták, meg sem kérdezték, hogy akarunk e fizetni vagy nem.... :o/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!