Nagy baj lehet A kisfiammal?
3 hete járunk oviba ,és a 3 éves kisfiam folyamatosan most már 2 hete köhög és néha majd meg fullad,segítsetek nagyon félek hogy holnap nagyon rossz hirt kapok a doktornőtől!!
Mert voltunk nála 2 hete és Aeriust irt fel mert allergiára gyankodott ,hát szerintem nem az!!
már sokmindent kipróbáltunk nem tudom mi lesz
Száraz fullasztó kutyaugatásos a köhögése!!
És ha hisztizik akkor öklendezik is!!Most meg már horkol is!!
Kérem akinek ilyen panasza van a kisgyerekéveé irjon mert megőrülüök hogy ezek az orvosok nem jól semmire!!!
Üdv egy aggódó anyuka Niki
Amikor kicsi volt
Elfelejtettem irn hogy nekem is mikor kicsi voltam ugató köhögésem volt olyan jó kis száraz ,és azt mondta a doktorur hogy ki fogom nőni ,hát olyan 23 lehettem mikor volt utoljára ,gyenge volt a légcsövem!!
Nem lehet hogy a kisfiam is ezt örökölte?
Ha éjszaka lép fel főként az ugató köhögés akkor krupp lesz. A kisfiamnak is szokott lenni, amikor beteg. Ha volt náthás mostanában akkor valószínűleg maradt még benne és az mehetett lejjebb a tüdejére.
Amit tehetsz hogy éjszakára jól kiszellőztetsz és ha rájön a roham gyorsan hideg levegőre kell vinni az segít.
Asztma,krupp. Sipol a tüdeje a köhögéskor? Ventolint nem írt fel a dokinő?
Fül orr gégészet,nézesd meg az orrmanduláját.
Nem nem nem ,nem krupp sem asztma sem!!
Azt mondta a dokinő hogy ő allergiára gondol,kapott éjjelre Sinecod szirupot ,de éjszaka fél 3 kor megint köhögött de csak picit,hála istennek,meg irt fel Aerius szirupot!!
Várunk még aztán meglátjukmi lesz!!Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!