Hogy tudnám úgy lefektetni 2 évesem, hogy az ordítás elmaradjon, ha nem fekszek mellette? Hogy fog majd elaludni, ha én a kórházban leszek? Van valami jó tippetek?
26 hetes kismama vagyok. A gond az,hogy már nem férek el mellette,folyton megüti a pocakomat,meg ráfekszik.
Ha az ágy végébe ülök,akkor is ordít,vagy ha a fejéhez,akkor is ordít. Apuka hiába fekszik mellé,akkor is ordít,csak én vagyok jó neki,és csak mellette. A nővérével alszik egy ágyon.
Ne feküdj mellette, az ordításról meg majd leszokik. Ha nem kezded el "elválasztani" magad róla, bele fog "hülyülni", míg te kórházban leszel.
Bocs a nyerseségért. :)
Meg magadra is gondolj, azért nem éppen jó, ha a kétévesed (aki nyilván nem 10 dkg) a pocakodon "mászkál".
Köszönöm a válaszokat!
Nálunk a jutalmazás csak napközben van,ha ügyesen bilizik.
Megoldásként napról napra lentebb fekszem/félig ülök az ágyon :) eddig nagyszerűen bevált! Nem sok nyűglődés van így. De az apja így is bele fog zavarodni,ha csak a közelemben lesz hajlandó elaludni a kislány... de az apja nem óhajt részt venni a lefekvésben,pedig szerintem ez lenne a megoldás,hogy amikor én nem leszek,is nyugis esték legyenek.
Mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!