Lehetséges hogy 37 évesen elmaradjon a menstruációm?
szia!
nem akarlak elkeseríteni, de lehetséges. Anyukám 39 éves volt, amikor elmaradt a menstruációja véglegesen. Szerintem mindenképp járj az orvosok nyakára, ha kell akkor keress fel többet is. Ha debreceni vagy én tudok egy jó orvost ajánlani neked.
Szia!
Na,azért nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni!Én 40 vagyok,és nekem is rendszertelen a ciklusom,35-63 nap közötti,voltam én is orvosnál,és nekem azt mondta,hogy nagy mértékben függ a genetikától,hogy anyukámnak,nagymamámnak mikor múlt el a vérzése.'Hál is tennek'51 éves korukban,úgy hogy engem megnyugtatott az orvos,hogy nincs ilyen téren baj,de szedjek Premenset 3 hónapig,ha nem áll be a ciklusom normálisra,akkor menjek vissza.Mi is babát szeretnénk.Viszont van egy ismerősöm,akinek a családjában a női ágon,nagyon korán jött a klimax,és neki is nagyon hamar 36! éves korában bekövetkezett.Na,akkor ijedtem meg én is nagyon,és akkor kérdeztem meg az orvost.
Szia!
2 éve nekem is kimaradt 3(!) hónap. Akkor voltam 36 éves.
Persze addig bújtam a netet, amíg diagnosztizáltam magam: korai klimax. Elmentem dokihoz, csináltak labort, valami hormonszint nem volt jó, kaptam rá gyógyszert. Utána úgy-ahogy ”beállt”.Most 3 héten belül szülni fogok.5 évvel a 2. gyerkőc után. Az elsőre is 5 évet vártam, 1 kukát meg lehetne tölteni nega tesztekkel.
Próbálj másik dokit! Amikor nekem a fentiek után meg volt a laborom, az enyém megkérdezte, akarok-e még szülni, mert akkor úgy fog kezelni.Persze akkor mondtam, van már 2, csak semmi gyógyszerezés. Így egyedül a mensimet hozta meg. Ha még a legrosszabb lenne is Nálad, ma már hormonokkal csodákra képesek (szerinted a bulváros 65-70éves kismamák ovuláltak még?).
Bízom benne, hogy egy jó dokival minden rendeződik, egyébként sem vagy még ”öreg” babázni!
Kitartást!
Bocs a honlap lemaradt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!