Mennyit koplaljak, hogy elmaradjon?
mit nem adnék ha nekem újra beállna, pedig én nem annyira koplaltam csak néha néha nem ettem direkt és nekem már elég is volt ennyi h kimaradjon
sztem menj el orvoshoz mert ez nem normális, később bánni fogod
Tehát te beteg akarsz lenni. Érdekes.
Mivel ha nincs meg a testi egészség nincs rendben a lélek sem, és fordítva. Hiába vagy úgy vele, hogy fizikálisan majd' csak túléled ha csak a lelkedre figyelsz. Hosszú távon nincs rá esély. Másik: ha nem lesz menstruációd, akkor igen valószínű, hogy lesz még pár kellemetlenség. Nem túl kellemes például ha bármilyen kicsi kaja után, vagy például egy normális adag fele után is fél napig fáj a gyomrod, nem tudsz csinálni SEMMI mást - mivel se testi, se lelki erőd nem lesz hozzá. Mondjuk ha később se fog érdekelni az egészséged akkor nem biztos, hogy ezt a szakaszt eléred, szóval szimplán marad a nemevés miatti gyomorfájdalom, lelkiismeretfurdalás, antiszociális viselkedés, talán hajhullás, gyengülő, könnyen romló fogak és hasonlók. De ha nem érdekel az egészséged végül is mindegy. Szervezetedtől függően fog végelgyengülésben kikapcsolni a tested, szívritmuszavar, infarktus, tüdőembólia, vagy egyebek formájában hirtelen vagy fokozatosan. Ilyesmi.
jézusom!:O
Ezt most komolyan gondoltad?
Én szerintem te ezt nem gondoltad végig!
Én most gyógyulok az anorexiából...ha gondolod nagyon szívesen mesélek neked,hogy mennyire nem jó buli...
Nem csa azzal jár ám amiket oda leírtál!
Hullik a hajad csomókba,törnek a körmeid,elvékonyodik a szív izmod és szívritmus zavaraid lehetnek(rosszabbik esetbe le is áll,minden nap legalább 3 x mérlege állsz,hogy na vajon hány kg-t híztál,ha tükörbe nézel vagy sírva fakadsz,vagy rosszul leszel,ha eszel bűntudatod van és azon vagy,hogy hogy szabadulj meg tőle...stb.stb
meg szerintem az anorexia nem úgy megy hogy felkelek és akkor azt mondom na mától anorexiás vagyok!
Nem akarlak bántani,de hidd el ne akard! Én még a legrosszabb ellenségemnek se kívánom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!