Mozogjak vagy "koplaljak"?
Ugyanez :D De ha koplalsz, akkor a bőröd nem szép feszes lesz, hanem megernyed, arcod beesik...
Max, ha sehogy nem fogsz a sporttól, keress egy magánedzőt, ő tudni fogja milyen zsírégető mozgásokra lesz szükséged. (Keress hirdetésekben, vagy egy fitnessklubban)
Hjajj látom senki sem olvasta végig a magyarázatot csak a kérdést.
A koplalás szót nem véletlen tettem "" jelek közé a magyarázatban leírtam hogy ez igazából mit jelent.
Nem ész nélkül csinálom mert a leírt napi étkezésben mindenféle tápanyag(zöldség, tejtermék, hús, gabona) megtalálható.
A kenyér elhagyása sem működik, nem jó kedvemből eszek puffasztott bigyókat, hanem azért mert nem eszek kenyeret és ezzel pótolom.
Az sem opció, hogy ez a súly ne aggasszon, mert nem a súlyom aggaszt,hanem hogy látom magamon a kis zsírpárnákat és tudom jól,hogy ez egészségtelen(hisz a testem belsejében is jelen van). A családom több tagja is szívbetegséggel, cukor betegséggel, vérnyomás problémákkal küzd és valószínű nekem is lesznek ilyen problémáim, ezért megpróbálok tenni ellene, illetve olyan állapotba hozni a testemet, hogy felvehessem ezekkel a betegségekkel a harcot.
Mint írtam is nem a munisz 10 kg fogyás az elsődleges célom, hanem az izmosodás, az hogy a zsírpárnákat vagy eltüntessem vagy izommá alakítsam (már csak azért sem a fogyás az elsődleges mivel az izom nehezebb mint a zsír).
Szóval köszönöm hogy (ki rendesen, ki bukón válaszolt),de várom a további tanácsokat lehetőleg a kérdés teljes tartalmát figyelembe véve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!