Ágytisztaság? Hallgassak a védőnőre?
Figyelt kérdés
Védőnőnk egy "tudatlan, vén valami".A másik körzet védőnője szeret belekotynyeleskedni a hallottakba és így beleszólt a beszélgetésünkbe a tanácsadáson és nem tudom,hogy hallgassak e rá vagy sem.
27 hónapos lesz a lányom, 8 hónapja szobatiszta. Aváshoz egy ideje nem hajlandó felvenni a pelust,megpróbáltunk már mindent, de bepisil.
A védőnő azt tancásolta,hogy ne vigyem be e bilit a gyereknek, hanem a gyereket ébreszem fel éjszaka, és sétáljunk ki együtt a bilire, így tuti pisilni fog.
MErt ha csak felveszem, és kómásan a bilire ültetem, az ugyanolyan,mintha az ágyba pisiltetném???
2013. febr. 6. 14:16
11/11 anonim válasza:
Ha nem tűri a pelenkát én gumilepedőt és pelusszerű ágybetétet használnék. A takaró ha pisis lesz akkor kell egy váltás,de ha nem akar pelenkát nem erőltetném.Ha bepisil és kényelmetlen fel fog kelni rá ,segíti a szobatisztaság kialakulását, ha pelusba pisil , azzal el van reggelig ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!