Ágytisztaság? Fele-fele arányban pisil be éjjel a 3 éves kislányom.
Nem akar pelust éjjelre. Büszkén mondja minden reggel, hogy nem pisilt be, néha olyankor is, amikor bepisilt. Olyan mélyen alszik, hogy nem veszi észre. (Ha pelenkában aludt, akkor mindig elmondta, hogy nem pisilt be éjjel, mert nem érzi, hogy pisis. Ha bugyiban aludt, és akkor pisilt be, azt is csak akkor veszi észre, amikor kiszáll az ágyából.)
Jövő hónapban tölti be a 3 évet. Fél éve szobatiszta.
Mit tegyek? Szívem szerint inkább ráadnám a pelust, de ő nagyon nem akarja. Nem akarom ráerőltetni sem ezért a pelenkát.
Nálunk is így volt, nem akart pelust húzni a gyerekem, viszont rendszeresen bepisilt. Így mi azt csináltuk, hogy kifigyeltük, mikor pisil be, így ezt megelőzvén, kivittük álmában megpisiltetni. Kb 2-3 hétig tartott ez az álompisilő állapot, azóta magától szól, felébred éjjel, ha pisilnie kell.
Szerintem ha nem akarja a pelust, akkor ne add rá.
Ezt az álomba pisilést el sem tudom képzelni..ül a bilin/wc-n és várjátok hogy csurgasson közben meg alszik....nem semmi.
Amúgy meg nem ébresztgetném és hacsak lehet ne is szokjon hozzá(újra!)az éjszakai keléshez.
Kérdező:
Én nem adnám vissza rá a pelust,főleg ha ő sem akarja,gumilepedő,turkába venni sok lepedőt,pizsit és sajna marad a sok mosás,de lehet 2-3 hét és megszűnik a bepisilés.
1.v
Nem kellett felkelteni a lányomat az éjszakai pisiléshez. Fogtam, kivittem, ráültettem a vécére, pisilt és vittem is vissza az ágyba. Fel sem ébredt, de amikor szóltam neki, hogy pisilj, akkor pisilt. Furán hangzik, de tényleg így volt :) Ez ment 2-3 hétig, utána már magától szólt éjszaka.
Minden éjjel pisil egyszer, ilyenkor szól és segítünk neki.
Köszönöm!
Visszaadtam éjjelre a pelust, most éppen száraz maradt. Nem keltem fel egyelőre :)
Köszi még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!