Másnál is katasztrófa ha valahová menni kel a gyerekkel,
vagy csak a lányom ilyen? Kész vagyok tőle! Hogy
oldjátok meg?
Figyelt kérdés
Egyszerűen kivagyok!:( Sajnos mindenhová vinnem kell magammal,mert senki nincs aki vigyázna rá.
Ma is mennem kellett a bankba persze vittem magammal,de azt hittem soha nem érünk oda! Az utat amit 30perc alatt megtennénk úgy hogy ő is jön rendesen kb 1,5óra alatt sikerült megtenni. Vissza ugyan ennyi. Otthon szépen elmagyarázom neki minden egyes alkalommal hogy most ide meg oda megyünk,és nem játszani meg egyebek. Ő meg is érti de mihelyst kitesszük a lábunk már el is felejtette:( Szalad világgá,megy a játszótérre,(a másik hogy ezt sem tudom neki megmagyarázni miért nem lehet ilyen időben odamenni),mindent csinál csak nem haladunk. Ha már elszakad nálam a cérna,vagy húzom magam után,vagy rászólok "hangosabban",akkor meg leáll kegyetlenül hisztizni!:(
Persze ha nincs dolgom akkor oda megyünk ahová szeretni.
Én javasoltam a triciklit, ezen még nem gondolkoztam, de talán 20 kg-ig jó lehet, a lányom most 13 kg. Szerintem átlagos gyereket elbír, elég strapabíró. Az 5 éves unokatesót is elbírja, csak neki hosszú a lába azért kényelmetlen neki.
2013. jan. 30. 14:37
12/15 anonim válasza:
Én írtam, hogy indulj el korábban. Nem bántásképp írtam! Én is ilyen voltam, mint te. Aztán jött a kislányom (3. gyerek), és megreformált. Most az öt perces séta kb. másfél óráig tart, és egy cseppet sem bánom, mert látom, mennyire örül. Első két gyereknél még én is folyton siettem volna, meg nem értettem, mi az a nagyon érdekes a 28. ugyanolyan kavicson. Azt hiszem, mostanra én is beértem, ma is 4 órát sétáltunk... :DDD Nekik még az egész élet egy nagy játék!!
2013. jan. 30. 16:30
13/15 A kérdező kommentje:
Nem sértődtem meg,és lehet hogy én is sokszor türelmetlen vagyok belátom,bár nekem még csak első gyerek!:)
Ami kiakaszt hogy ez lassan már napi szinten így működik,és nap mint nap nem tehetem meg hogy fél napot kint szórakozzunk.
2013. jan. 30. 16:38
14/15 anonim válasza:
Én úgy oldom meg, hogy 5-kor kelek, elrendezem a lakást, 6-kor kelnek a gyerekek, busszal járnak suliba. Fél 7-kor feltesszük a nagyokat a buszra, mi meg megyünk a dolgunkra a kicsivel. 10 körül szoktunk hazaérni, utána már nyugisan elvagyunk otthon 3-ig, amikor megyünk a buszhoz a nagyokért (persze 2 percre lakunk a buszmegállótól, de fél órás ráhagyással indulunk, mert meg kell nézni, minden fűszál a helyén van-e, illetve minden kutyának be kell köszönni az utcában :D) Így nem folyik szét a nap, és mindent szépen el tudunk végezni. És én sem vagyok tiszta idegbaj :DDD Próbálj lazulni egy picit, csak egy hétig próbálj engedni neki, talán mégis bejön neked is! :D
2013. jan. 30. 16:46
15/15 anonim válasza:
Amikor a fiamra rájön ez a "mindent megvizsgálok" időszak, akkor én próbálom lelkesíteni a haladással: hű, én hallom, hogy csiripelnek a madarak azon a bokron (ami kb 10-20 méterre van), gyere nézzük meg őket, vagy nézd csak mekkora kék autó áll ott, siessünk, nézzük meg közelebbről, vagy elkezdünk kavicsot rugdosni, az után szeret szaladni, meg ilyen hasonlók. Persze a fél órás út így is 1 óráig tart, de azért ez elviselhető. Napi kétszer tesszük meg (mikor visszük, ill hozzuk a lányomat az oviba/ból). Ha rászólok, hogy haladjunk már, akkor tuti lecövekel egy helyben, rosszabb esetben elkezd hisztizni, de így elég gyorsan tudunk haladni. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!