Milyen lázmérőt használjak 2 éves kislányomnál? A fenékben mérés katasztrófa, de a fül- homloklázmérőkről csak rosszakat írnak, hónaljban méréshez meg még kicsi, azaz nem marad el, meg nem is engedi.
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy a fülhőmérő pontatlan, dobhártyára tapasztva kéne mérni, ami nagyon nehéz, így minek adjak ki rá sokezret, ha legtöbben csak szidják? A homlokmérőről is pontatlanságot olvasok, akkor most mit csináljak? A fenékben mérés nem babáknál már felér a kínzással, meg is értem, hogy nem hagyja, nem is szeretném folytatni, de amikor meg lázas, gyakran kell mérni neki. Nem igaz, hogy nem bírnak feltalálni egy használható lázmérőt!?2010. aug. 22. 11:36
1/3 anonim válasza:
Én hónaljban mérem a 2 évesemnek mindig, digitálissal. Rövid idő alatt megméri, és pontos is. Előtte szoktuk a macinak, meg nekem is mérni, így mindig megengedi.
2/3 anonim válasza:
Én sima digitális látmérővel mérem hónaljban 16 hónapos kisfiam lázát. Mást még ennyire se hagy. Nem mondom, hogy simán hagyja, de ez van, kicsit odafogom a karját, elterelem a figyelmét, ha veszel egy gyors digitálisat, az mégsem annyiba kerül, mint a fülmérős...
3/3 anonim válasza:
Én is digitálissal mérem hónaljba első alkalomtól (talán egyszer mértem popsiba). 10 másodperc alatt megméri. Nekem sem akarja megengedni, de az ölembe ültetem és megfogom a kezét addig meg simogatom. Mérjük a babának is a lázát, eltereljük a figyelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!