Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy tanítsam meg a kisfiamat...

Hogy tanítsam meg a kisfiamat orrot fújni? Már több mindent kipróbáltam, de eddig nem jártam sikerrel. Alig négy éves. Az orr-porszívózás meg katasztrófa. ötletek?

Figyelt kérdés
2013. jan. 14. 08:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Felfújt lufit tegyél le az asztalra,és azt az orrával fújja le.Vagy ezt kicsi vatta pamaccsal is meg lehet csinálni.
2013. jan. 14. 09:03
 2/5 anonim ***** válasza:

mi úgy csináljuk 3 évesemmel, hogy becsukja a száját és finoman ráharap az ajkára. ez tetszik neki :)

odateszem az orra elé a zsepit az ujjaimmal, a tenyerem alsó részével meg befogom a száját és erősen fújja. így sikerül

2013. jan. 14. 09:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva nekem egyáltalán nem sikerült (szintén 4 lesz), pedig kipróbáltam mindent, vattapamaccsal focizni (orral fújva), gyertyát elfújni orral stb. Végül a dadus néni tanította meg neki, nem tudom, hogy sikerült neki, de kaptam érte egy grimaszt, mikor megköszöntem, amiért neki kellett megtanítani a gyereket.
2013. jan. 14. 09:29
 4/5 krisztivan ***** válasza:
2 évesem tud orrot fújni.Nem tanítottam direkt,hanem amikor kellett törölni az orrát akkor mondtam neki,hogy a száját csukja be és fújjon.Több kevesebb siker volt az elején.Aztán egyszer csak lett a zsepiben valami és én nagyon örültem neki és neki is megmutattam a produkciót.Lehet ez nem túl gusztusos,de utána már mindig akart valamit látni a zsepiben.Most 28 hós és van hogy rendesen sikerül kifujja.Persze az erősen nyúlós,vastag váladékot szívni kell:-))
2013. jan. 14. 09:44
 5/5 anonim ***** válasza:
2 évesen kezdtem vele megbeszélni vagy zsepibe fúja mint mi vagy orrszi-porsszi utálja így szépen megtanulta....elég könnyen ment néha még belefúja a levegőbe,de mér azt is kezdi megszokni,hogy csak zsepibe....
2013. jan. 14. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!