Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tanácsoltok? Lassan...

Mit tanácsoltok? Lassan "katasztrófa" a séta.

Figyelt kérdés

13 fiam 2 hete kezdett el járni.

Lakásban egész jól megy, szinte már nem is mászik csak gyalogol naphosszat. (a kő miatt lilputi cipőt adtam a lábára).DE!

Ha elmegyünk sétálni, a babkocsiból szinte azonnal ki akar jönni, de járni nem hajlandó az utcán. Inkább leül, vagy mászik.

Bären schuhe cipő van a lábán, igaz ennek az én meglátásom szerint nem puha a talpa. Lehet, hogy a cipő zavarja? De egyszer el kéne kezdenie menni benne. vagy vegyek valamilyen drágább puha talpú cipőt erre e pár hétre?

Tanácstalan vagyok:(

2010. okt. 11. 17:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Én biztos nem vennék másik cipőt, főleg drágát nem...

Legyél tudatos. VAgy babkocsi, vagy ha kiszáll, sétálljon. Ha nemsétál, kőkeményen vissza a babakocsiba! Pár alkalom után meg fogja "tanulni", mit vársz el tőle.

Én így tettem, és hamar rájött lányom, hogy vagy ül nyugodtan a kocsiban, vagy jön szépen mellettem.

18 hós kora óta nem használunk egyáltalán babakocsit.

2010. okt. 11. 18:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Add rá otthon az utcai cipőjét, és úgy próbáld ki, hogy otthon megy e benne. Szerintem annyi az egész, hogy még csak 2 hete jár. Otthon a jól ismert biztonságos terepen jól megy neki, de az utcán még elbizonytalanodik, és inkább mászik. Az én lányom is ezt csinálta egy ideig, elindult járva, aztán megbotlott elesett, és onnantól mászva ment tovább, pedig fel tudott már állni magától. Szóval szerintem nem a cipő a baj, csak idő kell még neki.
2010. okt. 11. 19:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, igaza van a másodiknak! Valószínű az a gond, hogy szeretne menni, de fél még kint az ismeretlen környezetben. Otthon ez egész más. Majd ha belejön, felbátorodik és menni fog mindenfelé. Addig meg tartsd inkább a babakocsiban. Vagy azt lehet még esetleg tenni, hogy minden nap ugyanott vedd ki a kocsiból,( valami nyugodt kis parkban) hadd ismerkedjen, nem baj, ha csak ácsorog vagy te tartod. Ha megszokja a helyet, lehet hogy hamarabb megbarátkozik a kinti mászkálással.

Másik cipőt csak emiatt semmiképpen ne vegyél!

2010. okt. 11. 20:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne vegyél másik cipőt az én fiam első cipője is bären schuhe volt, add rá otthon is a cipőt had szokja a lába és akkor bátrabban sétál az utcán is.

20 hónapos kisfiú anyukája

2010. okt. 11. 20:17
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Akkor itthon ráadom a cipőt, illetve ugyanazon helyen próbálom "rávenni" a sétára!

Remélem mielőbb rákap...:)

2010. okt. 11. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!