Mit tanácsoltok? Lassan "katasztrófa" a séta.
13 fiam 2 hete kezdett el járni.
Lakásban egész jól megy, szinte már nem is mászik csak gyalogol naphosszat. (a kő miatt lilputi cipőt adtam a lábára).DE!
Ha elmegyünk sétálni, a babkocsiból szinte azonnal ki akar jönni, de járni nem hajlandó az utcán. Inkább leül, vagy mászik.
Bären schuhe cipő van a lábán, igaz ennek az én meglátásom szerint nem puha a talpa. Lehet, hogy a cipő zavarja? De egyszer el kéne kezdenie menni benne. vagy vegyek valamilyen drágább puha talpú cipőt erre e pár hétre?
Tanácstalan vagyok:(
Én biztos nem vennék másik cipőt, főleg drágát nem...
Legyél tudatos. VAgy babkocsi, vagy ha kiszáll, sétálljon. Ha nemsétál, kőkeményen vissza a babakocsiba! Pár alkalom után meg fogja "tanulni", mit vársz el tőle.
Én így tettem, és hamar rájött lányom, hogy vagy ül nyugodtan a kocsiban, vagy jön szépen mellettem.
18 hós kora óta nem használunk egyáltalán babakocsit.
Igen, igaza van a másodiknak! Valószínű az a gond, hogy szeretne menni, de fél még kint az ismeretlen környezetben. Otthon ez egész más. Majd ha belejön, felbátorodik és menni fog mindenfelé. Addig meg tartsd inkább a babakocsiban. Vagy azt lehet még esetleg tenni, hogy minden nap ugyanott vedd ki a kocsiból,( valami nyugodt kis parkban) hadd ismerkedjen, nem baj, ha csak ácsorog vagy te tartod. Ha megszokja a helyet, lehet hogy hamarabb megbarátkozik a kinti mászkálással.
Másik cipőt csak emiatt semmiképpen ne vegyél!
Ne vegyél másik cipőt az én fiam első cipője is bären schuhe volt, add rá otthon is a cipőt had szokja a lába és akkor bátrabban sétál az utcán is.
20 hónapos kisfiú anyukája
Köszönöm!
Akkor itthon ráadom a cipőt, illetve ugyanazon helyen próbálom "rávenni" a sétára!
Remélem mielőbb rákap...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!