Másnál is katasztrófa ha valahová menni kel a gyerekkel, vagy csak a lányom ilyen? Kész vagyok tőle! Hogy oldjátok meg?
Egyszerűen kivagyok!:( Sajnos mindenhová vinnem kell magammal,mert senki nincs aki vigyázna rá.
Ma is mennem kellett a bankba persze vittem magammal,de azt hittem soha nem érünk oda! Az utat amit 30perc alatt megtennénk úgy hogy ő is jön rendesen kb 1,5óra alatt sikerült megtenni. Vissza ugyan ennyi. Otthon szépen elmagyarázom neki minden egyes alkalommal hogy most ide meg oda megyünk,és nem játszani meg egyebek. Ő meg is érti de mihelyst kitesszük a lábunk már el is felejtette:( Szalad világgá,megy a játszótérre,(a másik hogy ezt sem tudom neki megmagyarázni miért nem lehet ilyen időben odamenni),mindent csinál csak nem haladunk. Ha már elszakad nálam a cérna,vagy húzom magam után,vagy rászólok "hangosabban",akkor meg leáll kegyetlenül hisztizni!:(
Persze ha nincs dolgom akkor oda megyünk ahová szeretni.
Márciusban lesz 3éves,és én is beletenném a babakocsiba ha nem nőtte volna ki!:)
Csak már 20kg a gyerek meg 105cm,nyáron ennyi ruha nélkül alig tudtam "belepasszírozni".
Én is babakocsi párti vagyok. Három és fél éves a lányom, de ha hasonló helyzet van, én mindig berakom. A másik ami jól működik a tologatható tricikli. Imádja, és be lehet kapcsolni a biztonsági övet, ha nem akarod, hogy kiugráljon. Ráadásul fél kézzel könnyen tolható. ilyen pl:
Igen, nálunk is katasztrófa.
2,5 éves a lányom, és megőrülök, mire elintézünk vmit..
Nekem azért néha van segítségem, akkorra próbálom időzíteni az intéznivalókat, és vele meg csak amit muszáj...
Amúgy a gyengéje a Tic-Tac, és egyéb mentolos cukrok, ilyenkor betankolok, és mint a kiskutyákat, jutalomfalatkázom..:-DD
Tudom, hogy nagy butaság, meg a foga, meg minden, de az utóbbi 3-4 hónapunk brutális már...szóval nem vagy egyedül.
A lányom mániája meg a gumicukor!:) Mondjuk én nem szoktam neki adni csak evés után,de lehet hogy kipróbálom mint "jutalom falat",hátha beválik!:)))
A kézfogással meg ezekkel nincs gond mert megérti ha olyan helyen megyünk vagy át a zebrán,de ha messze vagyunk az úttesttől akkor nem fogom a kezét. A baj az hogy 5 méterenként megáll,"eljár egy rumbát",mindent megnéz,megszámolja az összes kavicsot bogarat meg mit tudom én mit.....,tökölünk egy helyben egy félórát.:(
Mivel ilyen nehéz baromira nem bírom cipelni,még 1percet sem hogy haladjunk! A babakocsit már rég kinőtte,és ahogy elnéztem ez a tricikli sem nagyon lenne jó neki főleg így télen mert a ruha még kb +2kg,és el sem férne a kis popója az ülésen.:(((
Teljesen tanácstalan vagyok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!