Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másnál is katasztrófa ha...

Másnál is katasztrófa ha valahová menni kel a gyerekkel, vagy csak a lányom ilyen? Kész vagyok tőle! Hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés

Egyszerűen kivagyok!:( Sajnos mindenhová vinnem kell magammal,mert senki nincs aki vigyázna rá.

Ma is mennem kellett a bankba persze vittem magammal,de azt hittem soha nem érünk oda! Az utat amit 30perc alatt megtennénk úgy hogy ő is jön rendesen kb 1,5óra alatt sikerült megtenni. Vissza ugyan ennyi. Otthon szépen elmagyarázom neki minden egyes alkalommal hogy most ide meg oda megyünk,és nem játszani meg egyebek. Ő meg is érti de mihelyst kitesszük a lábunk már el is felejtette:( Szalad világgá,megy a játszótérre,(a másik hogy ezt sem tudom neki megmagyarázni miért nem lehet ilyen időben odamenni),mindent csinál csak nem haladunk. Ha már elszakad nálam a cérna,vagy húzom magam után,vagy rászólok "hangosabban",akkor meg leáll kegyetlenül hisztizni!:(

Persze ha nincs dolgom akkor oda megyünk ahová szeretni.

2013. jan. 29. 16:47
1 2
 1/15 Réti bubuzér ***** válasza:
100%
Én bekötöm a babakocsiba, és megyünk, nincs mese. Bár azt nem írtad, h hány éves de 2-re tippelek
2013. jan. 29. 16:54
 2/15 A kérdező kommentje:

Márciusban lesz 3éves,és én is beletenném a babakocsiba ha nem nőtte volna ki!:)

Csak már 20kg a gyerek meg 105cm,nyáron ennyi ruha nélkül alig tudtam "belepasszírozni".

2013. jan. 29. 16:58
 3/15 anonim ***** válasza:
Én elég sok helyre járok a kisfiammal gyalok. Többek között bölcsibe is gyalog és két busszal, ráadásul játszótér mellett megyünk el. Reggel időhöz vagyunk kötve, és általában délutánonként is, így muszáj szót fogadnia. Játszótérre nem megyünk be hidegben, megbeszélem vele, de jó időben sem mindennapos program... Ha nagyon menni akar, akkor elterelem a figyelmét. És a fő szabály, hogy MINDIG fogja a kezemet. Én valahogy így vagyok nyugodtabb, és így könnyebben is tudom irányítani, mintha szabadon szaladgálna körülöttem.
2013. jan. 29. 17:54
 4/15 anonim ***** válasza:

Én is babakocsi párti vagyok. Három és fél éves a lányom, de ha hasonló helyzet van, én mindig berakom. A másik ami jól működik a tologatható tricikli. Imádja, és be lehet kapcsolni a biztonsági övet, ha nem akarod, hogy kiugráljon. Ráadásul fél kézzel könnyen tolható. ilyen pl:

[link]

2013. jan. 29. 18:29
 5/15 A kérdező kommentje:
Ezek a triciklik hány kilóig jók???
2013. jan. 29. 18:31
 6/15 anonim ***** válasza:
Nekem viszonylag könnyű a közlekedés, mert mindkét gyerekem hamar megtanulta, hol kell fogni a kezem, és jöttek szépen, szóval ebben sajna (vagyis nekem szerencsére) nem tudok segíteni. Viszont ilyesmi triciklije van a fiamnak is, és néha helyet cserélnek a 6 éves (125 cm magas, 23 kg) nővérével, őt is simán bírta. A hivatalos súlykorlátot nem tudom.
2013. jan. 29. 21:11
 7/15 anonim ***** válasza:

Igen, nálunk is katasztrófa.

2,5 éves a lányom, és megőrülök, mire elintézünk vmit..

Nekem azért néha van segítségem, akkorra próbálom időzíteni az intéznivalókat, és vele meg csak amit muszáj...

Amúgy a gyengéje a Tic-Tac, és egyéb mentolos cukrok, ilyenkor betankolok, és mint a kiskutyákat, jutalomfalatkázom..:-DD

Tudom, hogy nagy butaság, meg a foga, meg minden, de az utóbbi 3-4 hónapunk brutális már...szóval nem vagy egyedül.

2013. jan. 29. 21:51
 8/15 A kérdező kommentje:

A lányom mániája meg a gumicukor!:) Mondjuk én nem szoktam neki adni csak evés után,de lehet hogy kipróbálom mint "jutalom falat",hátha beválik!:)))

A kézfogással meg ezekkel nincs gond mert megérti ha olyan helyen megyünk vagy át a zebrán,de ha messze vagyunk az úttesttől akkor nem fogom a kezét. A baj az hogy 5 méterenként megáll,"eljár egy rumbát",mindent megnéz,megszámolja az összes kavicsot bogarat meg mit tudom én mit.....,tökölünk egy helyben egy félórát.:(

Mivel ilyen nehéz baromira nem bírom cipelni,még 1percet sem hogy haladjunk! A babakocsit már rég kinőtte,és ahogy elnéztem ez a tricikli sem nagyon lenne jó neki főleg így télen mert a ruha még kb +2kg,és el sem férne a kis popója az ülésen.:(((

Teljesen tanácstalan vagyok!!!

2013. jan. 29. 22:33
 9/15 anonim ***** válasza:
Elindultok egy órával korábban, és akkor időben odaértek úgy, hogy a gyereknek is jó élmény, és te se kapsz idegbajt... :)
2013. jan. 30. 07:38
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem ez a lényeg mert nem időpontra megyünk,úgyhogy tök mindegy mikor érek oda. Csak ha 2óra alatt érsz olyan helyre amit fél óra alatt is meg lehet tenni szerintem sokan "idegbajt" kapnának!:( És nem 1-2 alkalom,mert akkor szavam sem lenne!
2013. jan. 30. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!