Anyukák, akinek nehezen szokott be a gyereke az oviba, hogy viseltétek lelkileg?
Nekem 3 hónapja(!) nem szokik be a lányom. Nem tudom mit lehet tenni nagyon rosszul esik. De dolgoznom meg muszáj.
Más ovi nincs a közelben, az óvónők is elég normálisnak tűnnek, mégis minden nap ordít sír és nem akar menni.
Igaz az én lányom még csak bölcsis,de nála 2 hónap kellett,hogy beszokjon délelőttre.Egész délelőtt csak sírt,nem volt hajlandó enni(még az asztalhoz sem ült le)Aztán egyik napról a másikra abbahagyta a sírást és mintha misem történt volna játszott,evett ivott.Egy hete azt mondtam próbáljuk meg az ottalvást.Egy hang nélkül már első nap szépen elaludt.Mostmár az a baja ha nem tud menni:)
Nagyon nehéz volt az a két hónap.Volt hogy vele együtt sírtam,vagy ő bent és kint.De mostmár azt mpndom "megérte",mert nagyon megszerette :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!