Ti ilyen esetben, hogyan oldanátok meg az óvodába
járást?
21/49 A kérdező kommentje:
Az, hogy most keddtől kapott munkát tőlünk 15 km-re és szinte egész nap dolgoznia kell. Örülünk, hogy talált munkát heti 4 nap, de megfizetik egy éve és 3 hónapja van vissza a nyugdíjig. Így ő is kiesett!:(
"Vagy a nagyi vigye hozza a gyerekeket ha munkanélküli!!! "
Írja, hogy nagyon idősek akkor az legalább 70. éves nyugdíjas néni.
2013. jan. 27. 21:20
Hol írja?? Azt írja, hogy elvesztette a munkáját az édesanyja. Akkor annyira nem lehet idős, ha még dolgozik.
2013. jan. 27. 21:22
24/49 A kérdező kommentje:
Igen a férjem anyukája 70 éves, apukája 85 éves ők nem olyan messze laknak, apukám messze lakik, anyunak még kell dolgoznia!:(
"Hol írja??"
Kérdésben.
"Nagymamákra nem lehet számítani nagyon idősek! "
2013. jan. 27. 21:23
26/49 A kérdező kommentje:
Bocsánat igen most nézem a kiírásba rosszul írtam nagyszülőket szerettem volna írni.
Most nem azért, de ha még van hátra a nyugdíjig, akkor nem lehet annyira idős!
2013. jan. 27. 21:24
70 éves nagyi nem tud addig vigyázni rá, amíg te megfordulsz?
A nagyik úgyis korán kelnek, és azért ha nem szenilis akkor 70. évesen még simán megoldja.
2013. jan. 27. 21:25
Persze a megoldás a kocsi lenne,de kismamakènt az nem fog menni. De 3 gyereknèl el fog kelni a kocsi. A susuki az nem olyan kicsi.
Eddig egy gyerekünk van,ha minden jól megy bevállalunk 3 babát. Nekem 6 ève van jogsim de nem vezettem,bánom is nagyon. Bö 1,5 hónap múlva mentek vissza dolgozni. Gyakorolni fogom a vezetèst,mert ha bármi gond van jól jön hogy csak beülök a kocsiba ès oda megyek ahova akarok.
2013. jan. 27. 21:26
És ha kendőbe teszed a picurt? Akkor ugyanúgy mehettek, mint a születése előtt, csak nem a pocakodban lesz, de nem kell babakocsival vacakolni, van két szabad kezed fogni a nagyokat. Én nem venném ki a nagyot semmiképp az oviból, főleg, hogy írod, hogy fejlesztésre is szorul. 3 éves kortól nem kötelező az ovi még, de attól, mert otthon vagy a kicsivel még gondolom felvehetik a középsőt is, nálunk is nagyon sok gyereknek van kistesója, mégis felvesznek mindenkit az oviba.
2013. jan. 27. 21:26
Kapcsolódó kérdések: