Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti ilyen esetben, hogyan...

Ti ilyen esetben, hogyan oldanátok meg az óvodába járást?

Figyelt kérdés
Van egy három éves kislányom ő már ovis tőlünk 6 km-re járunk oviba+ 6 km vissza, pont olyan helyen vagyunk falu, hogy az itteni ovi és a másik faluban lévő óvi is egyforma távolságra esik! Így mindenképpen buszra kell szállnom! Van egy két éves kislányom is ő szeptembertől lesz óvis, de július végén születik a kisfiam segítségem nincs. Nem tudok fizetni azért valakinek, hogy elvigye őket óvodába. Tehát a kérdésem az, hogy hogyan oldanátok ti meg a három gyerekkel a buszozást, úgy hogy mind a három pici. Elég rossz busz is van reggelente biztosan nem lehet rá feltenni semmilyen babakocsit sem mert nem fér fel! Férjem meg reggel hattól dolgozik! Teljesen kétségbe vagyok esve! Nagymamákra nem lehet számítani nagyon idősek! Mit csináljak?

2013. jan. 27. 20:54
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
Az, hogy most keddtől kapott munkát tőlünk 15 km-re és szinte egész nap dolgoznia kell. Örülünk, hogy talált munkát heti 4 nap, de megfizetik egy éve és 3 hónapja van vissza a nyugdíjig. Így ő is kiesett!:(
2013. jan. 27. 21:19
 22/49 anonim ***** válasza:
27%

"Vagy a nagyi vigye hozza a gyerekeket ha munkanélküli!!! "

Írja, hogy nagyon idősek akkor az legalább 70. éves nyugdíjas néni.

2013. jan. 27. 21:20
 23/49 anonim ***** válasza:
Hol írja?? Azt írja, hogy elvesztette a munkáját az édesanyja. Akkor annyira nem lehet idős, ha még dolgozik.
2013. jan. 27. 21:22
 24/49 A kérdező kommentje:
Igen a férjem anyukája 70 éves, apukája 85 éves ők nem olyan messze laknak, apukám messze lakik, anyunak még kell dolgoznia!:(
2013. jan. 27. 21:22
 25/49 anonim ***** válasza:
27%

"Hol írja??"

Kérdésben.

"Nagymamákra nem lehet számítani nagyon idősek! "

2013. jan. 27. 21:23
 26/49 A kérdező kommentje:
Bocsánat igen most nézem a kiírásba rosszul írtam nagyszülőket szerettem volna írni.
2013. jan. 27. 21:24
 27/49 anonim ***** válasza:
Most nem azért, de ha még van hátra a nyugdíjig, akkor nem lehet annyira idős!
2013. jan. 27. 21:24
 28/49 anonim ***** válasza:

70 éves nagyi nem tud addig vigyázni rá, amíg te megfordulsz?

A nagyik úgyis korán kelnek, és azért ha nem szenilis akkor 70. évesen még simán megoldja.

2013. jan. 27. 21:25
 29/49 anonim ***** válasza:

Persze a megoldás a kocsi lenne,de kismamakènt az nem fog menni. De 3 gyereknèl el fog kelni a kocsi. A susuki az nem olyan kicsi.

Eddig egy gyerekünk van,ha minden jól megy bevállalunk 3 babát. Nekem 6 ève van jogsim de nem vezettem,bánom is nagyon. Bö 1,5 hónap múlva mentek vissza dolgozni. Gyakorolni fogom a vezetèst,mert ha bármi gond van jól jön hogy csak beülök a kocsiba ès oda megyek ahova akarok.

2013. jan. 27. 21:26
 30/49 anonim ***** válasza:
100%
És ha kendőbe teszed a picurt? Akkor ugyanúgy mehettek, mint a születése előtt, csak nem a pocakodban lesz, de nem kell babakocsival vacakolni, van két szabad kezed fogni a nagyokat. Én nem venném ki a nagyot semmiképp az oviból, főleg, hogy írod, hogy fejlesztésre is szorul. 3 éves kortól nem kötelező az ovi még, de attól, mert otthon vagy a kicsivel még gondolom felvehetik a középsőt is, nálunk is nagyon sok gyereknek van kistesója, mégis felvesznek mindenkit az oviba.
2013. jan. 27. 21:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!