Ti ilyen esetben, hogyan oldanátok meg az óvodába járást?
Hátha a kicsi megszületik elég nagy az esélye, hogy a középsőt sem veszik fel az oviba, bár ez sem megoldás.
Nincs a faluba valami anyuka aki ugyan oda viszi a gyerekét?
Ő elvihetné reggelente te meg cserébe vigyázhatnál az ő gyerekére ha dolga van
Nem vinném őket oviba!
Ezek szerint napi 4 jegyet kell venned, vagy bérletet!
Majd ha a nagy ovi köteles lesz, akkor a kicsi is mehet, te meg dolgozni, akkor vinném mindet!
Autónk van kettő, de nekem nincs jogosítványom!
Itt a szomszédba van egy anyuka barátnőm neki öt gyermeke van abból négyet visz óvi, suliba, de ő ebbe a faluba, és oda az én kettő kislányom már nem férne be a kocsiba, még akkor sem ha átíratnám ide! Most 3 évesen kötelező óvodába járni, és a nagyobbik kislányomnak fejlesztéseket kell kapnia.
Én is egy olcsó kis kocsit vennék, 3 gyerek mellé amúgy is kell, hiszen bármikor bármi történhet, jó, ha tudod ôket vinni-hozni.
Nekem egy 4 évesem meg egy 9 hónaposom van. Most nincs kocsi, de küzdünk érte, hogy újra legyen. Egészen más a világ, ha nem vagy a tömegközlekedésre utalva. Több idôd marad, jobban tudsz szervezni, vásárolni, gyerekorvoshoz menni, stb. Kevesebbet is betegek, mert nem ragad rájuk minden baci a buszon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!