Ti ilyen esetben, hogyan oldanátok meg az óvodába
járást?
Miért kell fejlesztéseket kapnia a nagyobbik kislányodnak?
2013. jan. 27. 21:07
Akkor a két kis vacak autót eladni, venni egy normális 5 ajtósat, jogsit letenni, és minden gond megoldva. :)
Hú hát tök nehéz...sajnos nem tudom mi a megoldás...nálunk ugyanez van a legnagyobbam 5 éves már muszáj mennie de ugyanígy van hogy fejlesztésre szorul. Én úgy oldom meg hogy azokon a napokon mikor a fejlesztés van viszem, a többin nem. A középsőm 3 éves őt fel sem vették mivel itthon vagyok. Jövőre megyek vissza dolgozni a kicsi mellől a kicsi munkahelyem melletti bölcsibe fog járni, a nagyobbakat pedig előtte leadom az oviban.
Nekem sincs jogsim és mostanság nem is lesz sajnos.
És nem azért mert nulla forintból élünk, hanem mert van hova tenni azt a pénzt, plusz az órák alatti felügyeletüket se két forint megoldani úgyhogy előbb kellett volna a jogsi és utána a gyerekek, de nem gondoltam én sem hogy a férjemnek így alakul hogy 7kor már kezdi a munkát.
Ez nem igaz nem vagy köteles 2014-től fog változni, de már már most is bent van a törvénybe, hogy csak akkor ha otthon veszélyeztetve van.
Szóval egyáltalán nem kötelező nektek az ovi.
2013. jan. 27. 21:09
Gondolom apa is kocsival jár ha reggel 6ra megy tehát nem annyira megoldás ha eladják és 1 autó lesz...ha nem, akkor bocsi. Meg most már terhesen meg pici babával gondolom nem jogsiletétel a legkönnyebben menedzselhető dolog.
2013. jan. 27. 21:09
Nem akarlak megbántani, de amíg nem volt még meg mind a három gyerek, akkor hogy terveztétek a napi rutint? Mire gondoltatok? Hogy gondoltad a gyerekek utaztatását?
2013. jan. 27. 21:11
17/49 A kérdező kommentje:
Egyenlőre nincs diagnózisunk, még csak március végén megyünk a vadaskertbe az biztos, hogy vannak problémák sajnos és nagy a lemaradás, minden téren, tehát ő neki szüksége van az óvira! Igen úgy terveztem, hogy most januárban leteszem a jogosítványt, de hát a sors közbeszólt, anyukám elvesztette a munkahelyét nem kap semmi pénzt sehonnét, ide költöztettük hozzánk itt, ő neki van hitele kifizetjük, ételt adunk stb, sajnos cigizik is 3 doboz/nap, de hát az anyukám nem hagyhattuk cserben, így mi is megérezzük már anyagilag sajnos, már nem olyan könnyű, sok a számlánk is, fizetjük nincs elmaradás az az első, meg a gyerekek és persze azért 5 személynek sem kevés a megélhetés egy hónapban.
18/49 A kérdező kommentje:
Beírattam az óviba múlt év decemberétől,és vittem reggel mind a kettőt, vettem bérletet, hazafelé meg ha szerencsém volt apa csak fél háromig dolgozott így el tudta hozni a nagyot, ha nem akkor meg mentem a picivel együtt a nagyért!
Hát ha ott van anyukád, a picit tudod kire hagyni!
Vagy a nagyi vigye hozza a gyerekeket ha munkanélküli!!!
Nem ertem hol a probléma!?
2013. jan. 27. 21:17
Igen, szerintem is. Elmégy a naggyal az óvodába, addig édesanyád vigyáz a többiekre. Ennyi.
2013. jan. 27. 21:19
Kapcsolódó kérdések: