Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tudnátok tanácsot adni?

Baranka kérdése:

Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Másfél éves lányommal kapcsolatban kérnék segítséget Tőletek! Még egyetlen estét sem aludt végig. Mit csináljak, hogy végig aludja az estét? Meg mit tegyek, hogy ne az én ágyamba kössön ki? Rendszeresen átmászik hozzám az éjszaka közepén is. Esti rituálénk amihez minden este ragaszkodom: fürdés, vacsi, tej ivás esetleg egy kis ringatás.
2013. jan. 15. 14:27
 1/4 anonim ***** válasza:

ahányszor átjön annyiszor visszakiséred elöbb utobb megszokja

egy szobába vagytok? külön?

2013. jan. 15. 14:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Külön szobában van. Tanulja a külön alvást, mert márciusban jön a kistesó.
2013. jan. 15. 14:34
 3/4 anonim ***** válasza:
simogasd a hátát,mindig azt csinaltam ,mig el nem aludt,most lesz 8 éves, de imadja is,szeretet törödés,es aludni fog.
2013. jan. 15. 14:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Szüld meg a kicsit, szokjatok össze, békéljen meg a kicsivel, a család új összetételével, jöjjön rá, hogy attól még ugyanúgy szeretitek, és majd akkor nagyobb lesz az esélye, hogy nem megy át HOzzátok.

Ezen kívül mást nem nagyon tudsz tenni. MÉg olyan gyerekeknél is normális ha éjjel ébrednek, esetleg átmennek a biztonságos szülői ágyba, ahol nincs kistesó "úton". Mert attól, hogy még nem született meg, ő nagyon jól tudja, "mi készül":).

Szóval szerintem ez nem a legszerencsésebb időszak a különalvás elkezdéséhez, vagyis az ébredés/ átmenés megszűntetéséhez, egyrészt mivel másfél évesen nagy valószínűséggel az újraközeledési krízis (teljesen normális életkori jelensége) is keltheti, valamint a tesó érkezése is izgathatja:).

2013. jan. 15. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!