Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért fájhat a homloka?...

Miért fájhat a homloka? Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Kislányom hetek óta náthás, orrszívózunk, spray-t is használunk. Pár napja mondja néha, hogy fáj a homloka, de nála nem lehet mindig komolyan venni az ilyen álllításokat, mert néha eljátsza, amit másoktól hall. Orrszívásnál nagyon sír, azt mondja, fáj, pedig korábban már szépen tűrte a dolgot. Ma reggel a szívásnál nagyon határozottan mondta és mutatta a homlokfájdalmat. Volt már valakinél így? Láza nincs, kedve jó, eleven. Vigyem hétfőn orvoshoz? Vagy el kellene mennem vele ügyeletre?
2012. dec. 8. 09:21
 1/4 anonim ***** válasza:

homloküreg gyulladás

infrázzátok, és ha nem javul, akkor orvos!

2012. dec. 8. 09:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Mennyi idős a kicsi?

Ha már elég idős, akkor ACC-t lehetne neki adni, mert az feloldja a váladékot a homlokban is, meg ahol van és könnyebben tud távozni.

Amúgy én is egy homloküreg gyulladásra gondolnék.

Ha nincs ACC és elég idős vagy végigüli, akkor esetleg főzz kamillateát és hajoltasd fölé, az is segíthet.

Én megmondom őszintén, hogy elvinném ilyen esetben ügyeletre a fiamat, még csak szombat reggel van, hol van még hétfő. Be is lázasodhat akár vagy bármi.

2012. dec. 8. 10:38
 3/4 anonim ***** válasza:
én is vinném az ügyeletre, mert ha homloküreg gyuszi, akkor az nem játék. Most még egy antibióval gyorsan visszaszorítják, de 2 nap alatt sokat rosszabbodhat, meg az nagyon tud fájni...
2012. dec. 8. 12:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Tényleg nem tudom,mit tegyek, azóta folyton kérdezgetem, most meg azt mondja, nem fáj, csak egyszer mondta, hogy igen. Két és fél éves amúgy. Lehet, hogy tényleg elviszem a biztonság kedvéért.
2012. dec. 8. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!