Ejszakai alvas gond.3 evesnel. Tudtok tanacsot adni?
sajnos tanácsot nem igazán tudok adni.esetleg ha van olyan idős ismerős gyerek akkor meg lehetne próbálni hogy náluk aludna és akkor látná hogy a másik gyerek anyukája se alszik együtt vele.
vagy esetleg ha menne neki éjszaka a tv,lehet azon jobban tudna aludni,egy kis alap zajba
és ne érezd rosszul magad emiatt!a férjed meg kicsit bunkó (ne haragudj ezért!).egyáltalán nem vagy rossz anya!!!!
de szerintem majd kinövi ezt a gyereked,ha semmi praktika nem válna be.
Ha 3 éves, akkor gondolom már meg tudja mondani ő maga, hogy mi a baja. De azok alapján amit leírtál valószínű azt szeretné, hogy mellette legyél. Ha már úgyis ott tartasz, hogy az éjszaka felét a szobájában töltöd, akkor miért nem szerzel be egy kényelmes matracot és azon alszol az ágya mellett?
Tudom, ilyenkor már eléggé tartjuk magunkat az elveinkhez, hogy elég nagy már hogy egyedül is aludjon a szobájában. De a pihentető alvás szerintem ennél is fontosabb mindenkinek, úgyhogy add fel az elveidet, úgyis gyorsan eltelik ez az időszak, nem sokáig igényli már, hogy mellette aludjál.
A lányomnak is volt egy ilyen időszaka, ő is 3 éves, szerencsére én megértettem vele, hogy itt vagyok a másik szobába és én is alszok, mert nekem is kell aludnom. Kis idő múlva megértette, én közben már felkészítettem magam, hogy átköltözök hozzá aludni, mert nem akartam egész éjjel rohangálni hozzá, mint egy holtkóros. De a végén nem kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!