Mi lehet a gond?! Kérlek adjatok tanácsot!
Figyelt kérdés
Babám 7 hónapos. Két nappal ezelőttig egy kisaggyal volt. Szépen elvolt magában is ha kellett, átaludta az éjszakákat. Akkor is amikor az első 2 foga jött. Most viszont két napja, éjjel többször kel, felsír, napközben meg nem lehet letenni, mert üvölt, bármit csinálok. Kézben is alig marad meg, lerakni meg egyáltalán nem lehet. Gondoltam a foga fáj, így Éjszakára próbáltam fájdalomcsillapítót adni neki, de semmi hatása. :( sajnálom szegénykémet és már mi is kezdünk kilenni.2010. jan. 8. 16:51
1/5 anonim válasza:
Valami az időjárásban? A fiam 4 hónapos és ugyanezt csinálja, pedig órákig el tudott egyedül játszani. Ma egyébként jobb volt, mint az elmúlt két nap. Pedig én is a fogát gyanítottam már.
2/5 anonim válasza:
Nekem a 6 hetes kisfiam csinálja ezt 2 napja.Lehet,front van.
3/5 anonim válasza:
Az én lányom megállás nélkül síkit 2 napja...valami front van!?
4/5 anonim válasza:
az én fiam 3 hónapos és egész héten ezt csinálja, ráadásul hasfájós is, már teljesen kivagyok.
5/5 anonim válasza:
Az én fiam 7 hónapos, 2 napja nem lehet vele bírni, ha leteszem üvölt, az ölemben elvan de csak akkor ha sétálok vele a lakásban, borzasztóan nyűgös, szerintem is valami front lehet a dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!