Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 5 év körüli kisfiúk anyukái...

5 év körüli kisfiúk anyukái tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Az lenne a gondom kérdésem, hogy a kisfiam 5 éves múlt és szinte minden nap egyszer kétszer van merevedése és nem tudom, hogy ez normális e ebben a korban, vagy nem, mert az utóbbi két napban például azt mondta, hogy fáj neki, ha áll. Kinek milyen tapasztalata van ebben a témában?
2012. aug. 26. 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:
A fiamnak is van, pl ha már nagyon pisilnie kell, akkor is. Napi többször is, teljesen normális. Lassan 4 éves.
2012. aug. 26. 18:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Neki sajna nem csak akkor van, amikor pisilnie kell, engem az zavar, hogy fájlalja.
2012. aug. 26. 18:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincs egy pici szűkülete?
2012. aug. 26. 19:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én fiam is 5 éves. Szerintem a merevedés normális, az hogy fáj az nem. Az én fiam már nagyon korán rájött, hogy a kukaca fel is tud állni. Egyszer évekkel ezelőtt azt láttuk, hogy a földön fekve mozgatja a csípőjét. Ezt ő csak kukacozásnak hívja. Nem tiltjuk neki (mert szerintem annál inkább csinálná), 2-3 naponta szokta csinálni, csak itthon (szerencsére)elalvás előtt vagy reggel az ágyában.
2012. aug. 27. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!