Ovi kezdés! Akiknél (nagyon) nehezen Indult az ovikezdés, hogy alakult később?
2. vagyok.
Szerintem minél kevesebbet emlegesd neki az ovit, hétvégén talán minimálisat vagy egyáltalán nem.
Esetleg keresni lehetne ezzel kapcsolatos meséket, játékokat, társasjátékot, ami az ovival kapcsolatos.
Pl. az én kisfiam majdnem 4 évesen kezdte az ovit, bár ő hamar beszokott, de szerintem segített neki pár dolog, pl.: a Bogyó és Babóca ovis része. Ismered?
Vagy a társasjáték.
hány éves?
fiam 3 évesen kezdte az ovit,szept 21-én.Nagyon szeretett menni úgy kb 2 hétig sőt első héten már ott akart aludni.Utána már lassan mondogatta ,hogy nem akar menni...terelgettem a figyelmét,de volt ám sajnos olyan is ,hoGY felöltöztettem de nagyon ellenezte.Egyszer olyan is volt ,hogy ordított,és mondtam neki hogy bemegyünk és elmondjuk óvónéninek hogy nem marad ott.Bent ordított,egy aranyos dadus kijött(mert már nem bírtam vele)és mondta anyuka menjen mert ő felöltözteti,elmentem,és kész befejezte.Most év kezdés óta nagyon szeret menni 4-en vannak akik eljátszanak és most már imád járni.
KEDVES KÉRDEZŐ,talán ha lesz egy barátja majd meg kedveli.
Bocsánat össze-vissza írok! Szóval:
Nehéz az elválás
Én értem oda érte elsőnek
Szívesen véleményeznék, csak kérlek titeket , kedves kérdezők, a gyermek életkorát és nemét mindig tüntessétek fel, mert alapvető a legtöbb kérdés megválaszolásában.
Még egy kérdésem, h tudjak válaszolni majd (lehet h már csak holnaptól), volt legalább két hetes beszoktatás? Ugyanis jogod van hozzá, és én mint óvodapedagógus elengedhetetlennek tartom! Persze akadnak gyerkőcök, akik azonnal beszoknak, de sokkal kisebb a számarányuk, mint ahányan nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!