Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Sosem lesz ennek vége? Meddig...

Sosem lesz ennek vége? Meddig tart ez az időszak?

Figyelt kérdés
Ovis,vagy bölcsis gyerekek anyukái,kérlek mondjatok valami vígasztalót.Szeptemberben kezdtük a bölcsit,de nem járunk túl sokat.Max.1 hét után valamelyik gyerekem megbetegszik.Hú,nagyon tele van a hócipőm el vagyok keeredve.Idén,jártunk egy hetet,aztán péntekre megjött egy hányós-vírus.Lezajlott 1 nap alatt,de mára köhögni kezdett a kisebbik.Ebből én már tudom,ezt a hetet sem járjuk végig,most jön egy léguti nyavalya.Én éjszakánként dolgozom most még,de ez tavasztól megváltozik,mi lesz akkor velünk?Meddig tart még ez?Ha volt valaki hasonlóan,mikorra lett jobb?Nektek is ilyen bölcsikezdő gyereketek?Köszönöm,ha válaszolsz!

2013. jan. 14. 11:24
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

fiam egy évig volt bölcsis,2011.09.01-2012.09.01-ig

nyár kivételével minden hónapban volt két betegség,elég komolyak hörghurut,ilyenkor antibiotikum,szteroidos kúp.

aztán szeptemberben elkezdte az ovit,azóta kétszer volt beteg

az én fiam a felső légúti betegségekre hajlamos inkább,hányós-hasmenős eddig csak egyszer volt neki

nálunk ami bevált:minden reggel egy 100 mg-os c vitamin rágótabletta,illetve ha már egyet köhint,inhalálom salvus vízzel

és úgy gondolom,hogy az ovi levegőzéshez való hozzáállása is pozitívum.a bölcsiben egész télen nem vitték ki őket,egész nap bent voltak a vírussal,baktériummal teli szobában,az oviban viszont minden nap kiviszik őket,kivéve,ha eső esik,vagy nagyon fúj a szél.az ovinkban ezen kívül fertőtlenítő illóolajat párologtatnak a szobában.ovi után még én is kint vagyok vele általában egy órát a levegőn

szóval nekünk jobb lett a helyzet,mióta ovis

2013. jan. 14. 11:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
2013. jan. 14. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!