Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány hónaposan kezdődött...

Hány hónaposan kezdődött nálatok a rosszevős időszak?

Figyelt kérdés
Kislányom 16 hónapos, 1-2 hónappal ezelőttig szinte mindenféle főzeléket megevett, de most csak 2-3-félét eszik meg. Enné a szilárd ételeket, csak 6 fog lévén még ez nem megy neki annyira. Mit lehet neki adni ilyenkor ebédre, vacsira?A halfilét, tojásránottát, biovirslit megeszi, de pl. melegszendvicset nem. Úgy veszem észre, hogy a felnőttesebb ízekre vágyik,.
2013. jan. 4. 14:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Add neki, amit ti esztek. Már bőven nem kell "főzelékezni" ennyi idősen.

A rágás nem a fogak függvénye, ínnyel rágnak egészen sokáig.

Egyik gyerekemnek 14 hónapos koráig csak az alsó két metszője volt meg, mégis kiválóan tudott enni. Húsból persze csak puhát lehet, ez tény, de minden más mehet.

Mostani picim 7 hónapos, nem fogad el semmilyen pépesített ételt. Kenyeres, húst, mindent megeszik szépen lassan, ami puha (és persze a korának megfelelő).

2013. jan. 4. 14:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Nálunk a rosszevés nem életkor függő volt. Az én lányom most 18 hónapos, és kb két hónapja eszik rendesen, előtte alig, de nem tudom, mi volt az oka. Én már egy éves kora óta azt adom neki, amit mi eszünk, leves, tészta, hús, főzelék, bármi...
2013. jan. 4. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!