Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mikortól kezdődött a...

Kinek mikortól kezdődött a hányós időszak, ha volt?

Figyelt kérdés
Én most a 6. hétben vagyok, még nem jelentkezett, de ez még nem jelenti gondolom azt, hogy nem is fog. Csak azért izgat ennyire, mert nagyon vékony vagyok, 48 kiló és félek, hogy ebből még adok le, pedig híznom kéne. Edig még nagy az étvágyam, folyton ennék. Se hányinger, se hányás. Volt olyan akinek először volt nagy étvágya, utána meg hányós lett? Még nem vagyok érzékeny a szagokra sem. Köszi a válaszokat!
2009. jan. 10. 11:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

szia!

nekem a 7. héten kezdődött,és a 10. hétig tartott! de ekkor éjjel nappal!!!! inkább ha lehet,neked ne legyen ez!!!

2009. jan. 10. 11:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én terhesség alatt nem hánytam,de még hányingerem se volt.
2009. jan. 10. 11:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
szia. nekem a 6.ik héttol kezdodott, és mar tobb mint két hete tart.van amikor reggeltol estig.nagyon kellemetlen az már biztos, de ki kell birni.
2009. jan. 10. 12:13
 4/7 anonim ***** válasza:
elozo valaszolo vagyok.nekem ugy volt, hogy az elejen sokat ettem, hirtelen felszedtem 3 kg, es semmien tunetem sem volt, nem is hittem h. babas vaok, aztan napra pontosan 6.héttol minden megvaltozott. rogton le is fogytam, azota is allandoan csak 45-ot mutat a merleg, pedig mar etvagyam van, csak az emelyges es a gyomorfajas meg akadalyoz.
2009. jan. 10. 12:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Kb a 4. héten vettem észre hogy terhes vagyok abból hogy elkezdtem utálni a parfűmömet és hányingerem volt erősen, eltelt egy hét csak hányingerrel és hánytam egészen a 16. hétig hol reggel hol este hol délután.néha mosst is hányingerem van nagyon vigyáznom kell hogy mit eszek és mennyit.én 6 kg-ot leadtam a hányásnak köszönhetően és abból eddig az utolsó mérés szerint 3 jött vissza.Most nagyon szeretek enni de egyre kevesebbet tudok.De szerintem mindenkinél változó, barátnőm nem hányt egyáltalán csak a terhesség vége felé volt rosszul egy picit.Anyukám is azzal bíztatott, hogy ha őt öröklöm se leszek majd rosszul, de hát én teljesen az ellentéte voltam és szinte minden tünet előjött eddig ami a nagykönyvben meg van írva.26 hetes kismama
2009. jan. 10. 13:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nekem ez a 3. terheségem, edig az első ketővel én is megúsztam, ott még vékonyabb voltam, 42 kiló, a természet megoldotta a dolgot, most viszont nagyon félek. És úgy volt nálatok, hogy először semmi és teljesen hirtelen jött a hányás estéről reggelre? Vagy már az elején lehetett érezni, hogy lesz valami? Mert én még teljesen jól vagyok. De akkor lehet hogy ma még igy, aztán holnap meg már hányok? Mindenkinek gratuléa a babihoz és jó babavárást. Ha még vanak tapasztalatok , kérlek írjatok!
2009. jan. 10. 14:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, volt olyan hogy jött mint derült égből a villámcsapás de ez a hányós időszak vége felé inkább de főleg inkább hogy egész nap hányingerem volt és volt egy pont mikor tudni lehetett hogy na most mindjárt baj lesz.neked is minden jót a babához
2009. jan. 12. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!