Csak én sírtam reggel hogy újra vége az együtt töltött időnek így karácsony után?
Figyelt kérdés
Olyan jó volt így együtt lenni,látni mit csinál a kislányom egész nap, vele lenni, óvoda nélkül,játszani vagy csak nézni.:(
Erre reggel egy anyuka azt mondta hogy végre újra mentek a gyerekek.Lehet csak én vagyok ennyire nem normális?
2013. jan. 7. 11:05
1/6 anonim válasza:
Sok anyuka van így. De ez nem jó! A gyereknek el kell szakadnia az anyjától, be kell illeszkedni neki a közösségbe. Ott jó helyen van. Este úgy is újra a tied. Legalább van időd mindenre és magadra is.
2/6 anonim válasza:
Hát ööö, én azon sírtam el magam majdnem, hogy vizsgázni kell mennem, és mennyire tudtam volna még aludni az egész éjszakás tanulás után. Ovi már múlt héten is volt, szóval ez nem volt újdonság. Amúgy meg kicsit már vártam, hogy újra visszatérjenek a megszokott hétköznapok, engem őszintén szólva lefárasztottak az ünnepek, a fiamon is láttam már, hogy kezd unatkozni itthon, hiányoznak neki a pajtásai.
3/6 anonim válasza:
sirni nem sírtam,de nagyon fájt nekem is,sőt nem most hanem nyári szünet után voltam nagyon rossz állapotban,nagyon megszoktuk,hogy velünk volt,igaz felváltva voltunk vele szabin,meg egy kicsit együtt is de mégis látni mennyire jó neki és nekünk is,igy amikor ujra szeptemberben ment oviba,nagyon rossz volt,üres olt a ház,csend,nyugi,nem volt jó.nem tetszett.aztán 1 hét alatt ismét visszaszoktam,most annyira már nem voltam magam alatt,de nagyon sajnáltam,hogy kezdődik megint egy év hajsza,1 év,rohanás,nélkülözés,de ennek igy kell lenni,ők meg nőnek,okosodnak,ügyesednek,és ennek nagyon örülök.
4/6 anonim válasza:
NEKEM IS MEGSZORULT A SZIVEM REGGEL...de muszáj
5/6 anonim válasza:
Én nem, mert a gyerek alig várta hogy ismét oviba mehessen. Ez az élet rendje.
6/6 anonim válasza:
Én is utálom mindig az ünnepek utáni kezdést...sajnálom a gyerkőcöket is hogy megint suli. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!