Gyermeketeknél volt olyan időszak hogy a fejét a földbe vagy falba verte?
A barátnőm 2 éves kisfia ugyanezt csinálja.. Földbe, falba..stb. Utána olvasott, és álítólag, Ők így vezetik le a feszültséget.
Az én 1 éves kislányom meg tépi a haját erőből, valamint a tárgyakat (puha) erőteljesen az arcába nyomja...Remélem ez is csak feszültség levezetés nála is! :)
Úúú, ilyen nálunk is volt. De a fiam beleverte a fejét bármibe, neki a járólap is épp olyan jó volt, mint a szivacsmatrac. Ha hisztizni kezdett, az volt az első, hogy bumm, odavágta a fejét valamibe. Sokszor lila volt a homloka tőle. Mondtam orvosnak is, aggódtam érte, de a doki azt mondta, sok gyerek csinálja ezt, láthatóan nem tesz kárt magában. Szerintem a fiam ezt azért csinálta anno, hogy még látványosabban tudjon cirkuszt csinálni és sírni, ha valami nem tetszett neki.
Egy idő után amúgy kinőtte, kb. egy évig tartott nála ez a fejkoppantósdi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!