Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyermeketeknél volt olyan...

Gyermeketeknél volt olyan időszak hogy a fejét a földbe vagy falba verte?

Figyelt kérdés
Lassan 2 éves kisfiam mostanában egyre többször üti a fejét a földbe.Már lassan aggódunk miatta.Persze arra van esze hogy ne a kőbe hanem a szönyegbe verje.na de akkor is,már egyre többször csinálja.Mit lehetne vele kezdeni? Vagy majd kinövi?
2013. jan. 7. 20:59
 1/5 anonim ***** válasza:
1,5 éves a lánoym. Ritkán, de volt hogy csinálta. Én mindig rászóltam és abba is hagyta.
2013. jan. 7. 21:00
 2/5 m.k.judit válasza:

A barátnőm 2 éves kisfia ugyanezt csinálja.. Földbe, falba..stb. Utána olvasott, és álítólag, Ők így vezetik le a feszültséget.

Az én 1 éves kislányom meg tépi a haját erőből, valamint a tárgyakat (puha) erőteljesen az arcába nyomja...Remélem ez is csak feszültség levezetés nála is! :)

2013. jan. 7. 22:42
 3/5 anonim ***** válasza:
A lányom (15 hónapos) is ezt csinálja. Ők így vezetik le a feszültséget. Ne foglalkozz vele, abba fogja hagyni. Ha figyelsz rá, akkor a két dolgot összekapcsolja, és már direkt fogja csinálni, hogy produkálja magát előtted.
2013. jan. 7. 23:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Úúú, ilyen nálunk is volt. De a fiam beleverte a fejét bármibe, neki a járólap is épp olyan jó volt, mint a szivacsmatrac. Ha hisztizni kezdett, az volt az első, hogy bumm, odavágta a fejét valamibe. Sokszor lila volt a homloka tőle. Mondtam orvosnak is, aggódtam érte, de a doki azt mondta, sok gyerek csinálja ezt, láthatóan nem tesz kárt magában. Szerintem a fiam ezt azért csinálta anno, hogy még látványosabban tudjon cirkuszt csinálni és sírni, ha valami nem tetszett neki.

Egy idő után amúgy kinőtte, kb. egy évig tartott nála ez a fejkoppantósdi.

2013. jan. 8. 09:55
 5/5 haramia ***** válasza:
Az én fiam 18 hónapos. Pár nappal ezelőtt nézte a mesét a laptopon és az(mivel már elég régi)túlmelegedett, ezért kikapcsolt közben. Na, erre kerekedett akkora hiszti, hiába magyaráztam én szépen, nyugodtan, hogy semmi baj, meg h várni kell egy picit, hogy lehűljön és folytathatja...Fogta magát lehuppant a földre és szándékosan belefejelt a parkettába. Erre felszakadt a szája és vérzett, úgyh a továbbiakban meg ezért bömbölt...én is nagyon várom, hogy leszokjon erről a fejelgetésről...
2013. jan. 8. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!