Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy csinálják azok a szülők,...

Hogy csinálják azok a szülők, akik fél4 - 4 körül mennek a gyerekért a bölcsibe?

Figyelt kérdés
Aktuális problémánk. Megyek vissza dolgozni és a férjem is, én is hivatali munkarendben dolgozunk. Nem szeretném, hogy a gyerek 5-ig legyen bölcsibe.
2013. jan. 10. 12:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
61%
de kérdezem én, mennyire jellemző M.o-n a 6 órás foglalkoztatás (illetve az abból való megélés...) lépten nyomon azt hallani hogy nagyon nagyon kevés részmunkaidős állás van...
2013. jan. 10. 14:33
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
GyES mellett 6 órában fogok dolgozni a bölcsi ideje alatt (7-13 óráig). Nálunk meg a bölcsibe érkezés lesz macerás, de megpróbáljuk bevonni a nagyit.
2013. jan. 10. 14:50
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Pedagogus vagyok, reggel az en gyerekeim az elsok a bolcsiben, oviban, viszont el tudom oket hozni hamarabb.
2013. jan. 10. 15:12
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Én mondjuk azon vagyok jobban kiakadva bocsi ez egy kicst off lesz amikor közli a bölcsi, hogy 6 hétre be fog zárni a bölcsi a nyáron.

Én kérdezem, hogy oké de ügyelet st van e. Erre ők igen van és ha igénylem akkor is csak 2 hetet tölthet ott. Most per pillanat úgy állunk, hogy 4 hét meg lesz oldva mert én eljövök egy hét szabira +egy egy nagyszülők meg ugye akkor ez a két hét de még mindig van 2 amivel nem tudok mit kezdeni. Ennyi napra meg nem tudok szabira eljönni. Mondjuk most értünk haza és nagyon sokan négy után mentek nálunk a gyerekért.

2013. jan. 10. 17:21
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

én háromnegyed négyre megyek érte,de nem minden nap.12 órázom,egyik nap nappal,másnap éjjel dolgozom,és van két szabadnapom.pl hétfő nappal,kedd éjjel,szerda,csütörtök szabad,péntek nappal,szombat éjjel stb

tehát hétfőn fél hétkor már bent van fél ötig,az apja viszi-hozza,ő 07-16-ig dolgozik.kedden én viszem nyolcra,és hozom négy előtt

szerda ,csütörtök szintén

pénteken megint fél héttől van fél ötig

én is csodálkozok amúgy,mert rengeteg gyereket akkor visznek,amikor én,és akkor hozzák el,amikor én,nem tudom hogy csinálják.ez volt a bölcsiben is,pedig oda elvileg csak azt veszik fel,akinek dolgoznak a szülei

2013. jan. 10. 17:50
 16/22 anonim ***** válasza:
50%

"de kérdezem én, mennyire jellemző M.o-n a 6 órás foglalkoztatás"

Attól mert nem éppen jellemző, honnét tudod, hogy a kérdező vagy a férje cégénél nem lehet-e éppenséggel?

Nem értem a kérdésed.....

2013. jan. 10. 18:20
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Köszi a lepontozást én az egyik válaszoló írására reagáltam és ÖSSZESSÉGÉBEN erre a problémakörre miszerint aki 8-4 ig (EZ JELENTI a hivatali beosztást a gyengébbek kedvéért) dolgozik és nem az óvoda mellett 5 percre az hogy ér oda fél 5 -5 előtt.

Ugyanis valahogy csak odaérnek mások hiszen többen is írtuk hogy 5 felé már csak 1-2 gyerek lézeng ott...

Lepontozhatsz nyugodtan, de akkor sem jellemző ránk sajnos a 6 órás foglalkoztatás úgy mint pl. külföldön. Én ennyit írtam nem többet. Nem a kérdezőre reagáltam közvetve.

2013. jan. 10. 18:23
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Na, a 6 hetes zárás még gyönyörű dolog... Nekem kiváltképp szívás volt, egyedül neveltem sokáig a fiam, tehát alapból csak én voltam az, aki szabira ment volna - ha lett volna honnan! A helyzet ugyanis az volt, hogy egyetemre jártam, nappalin, tanév idején abból éltünk, amik ilyenkor vannak, ösztöndíj, diákhitel, stb., de ezek nyáron nincsenek, ilyenkor el kellett mennem dolgozni. Tehát nekem nem volt honnan szabira menni, sőt, pont ilyenkor kellett dolgoznom, hogy a kieső bevételt pótolni tudjam. Na de ha több, mint egy hónapra bezár a bölcsi, akkor hogyan? Amúgy is érdekelne, hogy melyik munkahelyről lehet 6 hétre szabira menni (mert azért szerintem vannak még rajtam kívül szülők, akiknek ezt egyedül kell megoldaniuk), vagy ha fele-fele arányban vesz ki szabit anya és apa, akkor az egész család együtt még nyaralni sem tud elmenni? Egyszerűen nevetséges, hogy mennyire nem a dolgozó emberekhez alkalmazkodik egy olyan intézmény, ami elvileg az ő gyerekeik miatt létezik.
2013. jan. 10. 19:40
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
16 vagyok. Engem is hiába pontoztál (pontoztatok) le, akkor is le fogom írni a véleményem, ha 0%-os leszek.
2013. jan. 11. 09:02
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Én most pont emiatt nem tudok dolgozni, mert nincs aki elhordja a fiam oviba.De ha vissza is tudok menni, csak úgy hogy a férjemmel váltott műszakban, így mindig lesz aki elhordja, és haza.Ahogy én látom, nagyon sok gyereket a nagyszülő hord, vagy anyuka otthon van tesóval és akkor úgy.Nehéz, meg sem gondoltam hogy ennyire.Pláne így mint nekem, hogy megszűnt a munkahelyem, és újat kell keresnem:-(
2013. jan. 11. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!