Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szülők, ti hány órakor szoktat...

Szülők, ti hány órakor szoktatok menni a gyerekért a bölcsődébe és reggel mikor viszitek be?

Figyelt kérdés
2011. nov. 25. 17:25
 1/6 anonim ***** válasza:
67%

nálunk több variáció van,mivel 12 órázok,egyik nap nappal,másnap éjszaka megyek és van két szabadnapom.

ha nappalos vagyok (7-19),akkor reggel az apja viszi fél hétkor,mert ő is hétre megy.ilyenkor fél ötig van,mert négyig dolgozik az apja.

ha éjszakás vagyok,akkor reggel nyolcra viszem,reggeli előtt,és uzsonna után,negyed négykor hozom el.

reggel megint korán megy,mert én nem érek haza csak fél nyolcra,így fél hétre megy,és negyed négyig van.a pihenő napomon megint reggelire viszem és uzsonna után megyek érte.ha viszont későn kel,fél nyolckor,akkor nem keltem fel,hanem akkor csak kilencre megy reggeli után.így nekünk változó,hogy mikor megy és jön,de szerencsére nem zavarja meg.

2011. nov. 25. 17:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Még nem járunk, de reggel apja fogja vinni 3/4 8 körül, én meg megyek érte 15-re.
2011. nov. 25. 17:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Én reggel 3/4 7 körül viszem a kislányomat-tesóját is az oviba-,délután pedig fél 4 után megyek érte-fél 8-tól fél 4-ig dolgozom.Ha délutános vagyok,akkor később megyük reggel,fél 8 körül és olyankor anyukám hozza el ugyanúgy fél 4 környékén,mivel én fél 5-ig dolgozom-amikor délutános vagyok.Megpróbálom mindig ugyanazon időben hozni-vinni,bár nem zavarja meg szerencsére,ha van egy kis eltolódás az időszakokban.Egyébként nálunk nem tudom sok szülő hogy csinálja,hogy korán elviszik már a gyerekeket-fél 4-re szinte elfogynak már,van amikor már csak az én lányom van meg még 1 kislány a csoportban,mikor megyek érte.
2011. nov. 25. 21:03
 4/6 anonim ***** válasza:
egyre jobban úgy látom,hogy idiótákkal van tele ez az oldal!!!Azért le kellett pontozni,mert nem tudom minden nap ugyanakkor vinni és hozni a gyereket?Csinálja más különbül mint mi ezzel a munkabeosztással.Korlátolt majmok
2011. nov. 26. 07:15
 5/6 anonim ***** válasza:
6 órábandolgozom, így reggel 3/4 8 körül viszem és 4 körül hozom el.
2011. nov. 27. 13:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 7 körül viszem és a mama megy érte 4-re. Ha nincs segítségem (nem ér rá anyukám) akkor korábban bemegyek dolgozni így be kell vinnem 6:30-ra és akkor odaérek érte 5-re. Általában akkor ő már az utolsó, vagy még páran vannak rajta kívül.
2011. nov. 27. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!