Reggelizik a gyerek ovi előtt? (fél 8kor kel,9re vagyunk az oviba, akkor szinte rögtön esznek)
Ha igen, mit, mennyit? Az oviban is eszi így?
Most kezdte az ovit a kislányom, csak egy kis pogácsát, tejszeletet vagy jóreggelt adtam neki eddig. Jól csinálom?
Enyémek reggeliznek.
Felkelnek és kérik. Én meg nem mondom azt, hogy jó, majd egy óra múlva kapsz az oviban.
Nálunk 8-1/2 9-ig van a reggeliztetés, mi sokszor fél 9-re érünk csak be, és olyankor elmennek a tornaterembe, meg ilyen-olyan program van, a reggelit meg már csak utána kapják meg. Az túl sok lenne egyértelműen.
Azt nem tudom, az ovis reggeliből így mennyi fogy, de nem is érdekel annyira. :o)
6 vagyok.
Igaz, az enyémek nem kakaóznak allergia miatt sosem kakaóztak, és azt el tudom képzelni, hogy 2-3 deci kakaó eltömíti annyira a gyerekeket, hogy kibírják hosszabb ideig is.
Az enyém 6-kor kel, fél 8-kor indulunk az oviba, 7-8:30-ig lehet vinni a gyerekeket! 9:15-ről van a tízórai.
Reggel megeszik pár darab kekszet és vagy tejet vagy gyümilevet iszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!