Mekkora változás egy gyerek után rögtön három? Milyen az élet velük?
A lányunk most 2 és fél éves és megtudtunk,hogy a párommal ikreink lesznek.
Egész nap a kislányunkkal vagyok,igényli a társaságot,minden nap megyünk valahová(különböző foglalkozások,vásárlások,séták a barátnőimmel és a gyerekeikkel),nem tudom,hogy mennyire fognak változni ezek a dolgok.
Segítségem annyi van,hogy hetente pár alkalommal jár a takarítónő,nem kell főznöm és délután 4- fél 7-ig bébiszitter van a lányunkkal.
Nektek mennyire változott az életetek három gyerekkel?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
Hát ilyen sok segítséggel nem lesz probléma a hárommal sem:-) Miért van délután bébiszitterrel a lányod? Akkor mind a 3-ra Ő fog vigyázni délutánonként?? Nem kötekedésből kérdezem, csak érdekel...
Amúgy eleinte míg csak szopizni fognak és nem járnak önállóan biztos nehéz lesz. El fog kélni a bébiszitter segítsége...
UUhh ne haragudj ennyi segítséggel ami neked van, nem aggódnék egy cseppet se:) Nekem 3 db 5 év alattim van (nem így terveztük) és segítségem semmi:) se bébiszitter, se nagyszülők, se takarítónő. Sokszor állok a megőrülés határán (ez nem feltétlen jó) de sok sok anyuka van így rajtam kívül és szépen normálisan nevelik a gyerekeket.
Hogy mennyire változott 3 gyerekkel? Elég sokban, jóval kevesebb időm jut magamra, 3 gyerekkel elmenni valahova úgy hogy mindhárom kicsi és csak ketten vagytok rá a férjeddel ne adj isten egyedül az felér egy kalandtúrával szerintem.
Bár nekem a legnagyobbam fiú és elég eleven típus, de mikor 3mat viszünk egyszerre valahova, minden idegszálam cafatokban lóg a "buli" végére (lehet ez egy egyszerű bevásárlás is) mert azért nagyon kell rájuk figyelni, egy perc alatt megpróbálnak eltűnni, bújócskázni a polcok között, alárohanni az autónak stb. És akkor a legkisebbem még szerencsére egy helyben van mivel pár hónapos.
Nem tudom mi lesz ha ő is nekiindul.
Na de a lényeg.Ennyi segítséggel szerintem meg fogod oldani :)
Ez nagyon sok segítség!
Én egymagam vagyok a 2 gyerekemre, takarítani, főzni, stb, és tervezünk 3. babát.
Ha ennyi segítségem lenne mint neked, akkor szülnék még vagy hatot.
Nem lesz gondod, ne izgulj, nehéz lesz, de majd belejössz!
Gratula!!!!!!!!
Nekem ikreim vannak,első babák. Az első 3 hónap borzasztó volt,bár volt valamennyi segítségem.Igaz,csak este,mert 2hetes koruk óta egyedül vagyok velük napközben. És bár Neked ott van a nagyobbik lány,ennyi segítséggel igazából csak a babáidra és magadra kell figyelned! Én nem aggódnék, bár arra készülj fel,hogy a minden nap megyünk vhová idő elmúlik. Ikrekkel nem egyszerű közlekedni,össze készülni,,elindulni...Hát,én rég lemondtam arról,hogy minden nap kimenjünk. De ez függ attól is,hogy milyen helyen laktok. Bár összekészülni akkor is nehéz:)
Amúgy gratula,hány hetes vagy?
Na meg persze az ikerterhesség végefelé sem olyan könnyű már minden,leginklább mozogni sem:)
Én sem aggódnék a helyedben, hisz sok segítséged van, ha takarítónőre és bébiszitterre is számíthatsz. Tulajdonképpen takarítani, lakást rendbe tenni, főzni nem kell és a késődélutáni órák is szabadok. Akkor nagyon sok időd marad a többi gyerekre, szóval csak a létszám nő és gyerekekkel való tennivalók.
Nálunk még csak a második van útban, de anyósom nyugdíjas, anyukám még dolgozik, de jövőre lesz ő is nyugdíjas, szóval van/lesz segítségem. Ha ők néha vállalnak gyerekfelügyeletet, akkor a háztartást, főzést könnyebben végzem majd. Így én sem aggódok.
"Segítségem annyi van,hogy hetente pár alkalommal jár a takarítónő,nem kell főznöm és délután 4- fél 7-ig bébiszitter van a lányunkkal."
ez rengeteg segítség, sokunknak a 10.-e nem jut ebből :) szerintem ne aggódj, tulajdonképpen ha jól értem csak a gyerekeket kell ellátnod, semmi más dolgod nincs és még napi szabad órákat is kapsz :)
12:44
A lányomra a bébiszitter már 2 hónapos kora óta vigyáz,nagyon szereti és nekem is jól jön délutánonként az a kis szabadidő,ilyenkor tudok elmenni fodrászhoz,műkörmöshöz,tornázni,masszíroztatni vagy csak beszélgetni a barátnőimmel,mert az én kis drágám az ilyen helyeken nagyon unatkozik,bár eddig csak egyszer vittem magammal műkörmöshöz,de megfogadtam,hogy soha többet.
Nem tudom,hogy az ikrekkel hogy lesz,mert szerintem így a bébiszitterünknek kell elvinni a lányomat a foglalkozásokra napközben,délután meg lehetne az ikrekkel egy picit,hogy csak a lányommal tudjak foglalkozni,de még ezt vele is meg fogom beszélni,de nem hiszem,hogy gond lenne számára,ha napközben is be kéne segítenie.
12:47
A lányom csak jövő szeptemberben megy oviba(2013-ban),addig itthon lesz Ő is.
13:37
13 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!