Mit tegyek, már megőrjít a gyerek utáni vágy?
Kedves utolsó! Én is így vagyok vele, de már nem tudom érdemes e várni. Legutóbb ugyan így voltunk. Lett munkám , imádtam ott dolgozni és akkor meg az volt,hogy nem akarom otthagyni a munkahelyem. Aztán megbeszéltük , várunk míg megvan a fél éves munkaviszony és utána megint próbálkozunk. De rá 1 hónappal meg is szünt a munkaviszonyom.(bár sokat nem ért ,mert csak 4 órára jelentettek be :( ) Ha most megint erre várok ,akkor megint utána minimum 3 hónap...
Igen nekem is mindig rossz ha megjön, pláne ,hogy 3 hónapja próbálkoztunk 2 hónapig és mindig késett 1-2 hetet :( Nem tudom merjek e nagyot álmodni és tényleg bevállalni lesz ami lesz, hiszen ha belegondolok, nálunk szegényebbek is bevállalták a babát.
"hova mire? Albérletben élünk, én most 4 hónapja munkanélküli. "
nagyon jól tette a Jóisten, hogy most még nem ád. Ha meg lesz a helye, majd jön a baba. Ha annyira szeretnél, igyekezz, hogy meglegyen a szobája, ágya, bankbetétje. mire ezeket megszerzed, itt lesz a gólya is. Még nem is vagy rá érett, mivel nem látod még át a felelősségét ennek. Vállalj segítő munkát valami intézményben: vöröskereszt, öregotthon
ha mindig késett 2 hetet, akkor talán az mind korai vetélés volt
erősítsd a méh-nyálkahártyádat! Keress valami gyógyteákat!
Még fiatal vagy, szerintem várj a babával, ha tudsz. Bár tényleg hülyeség a végtelenségig várni, de én, aki 27 vagyok, tudtam várni. Igaz voltak nehéz pillanatok. Csak rajtatok áll, hogy mikor és mit szeretnétek. Addig is ajánlok figyelmedben egy cikket:
Én is a gyógyteát ajánlom.
Keress rá a bükki füvesemberre, Gyuri bácsira a neten.
Már van vmi oldala. Ott ajánlanak babaváró teát.
ma 21:57 válaszoló
Szerintem pont az ellentétje vagyok arra amit írsz, mert ha nem lennék érett és felelősségteljes akkor már rég lenne gyerekem és nem gondolkoznék rajta ennyit. Az albérlet nem akadály mert nem akarok hitelre házat venni soha! A munkahelyhiány az ami zavaró tényező ebben az esetben. Lenne szobája ,sőt meglenne mindene.bár szerintem amit írsz a bankszámla stb az kicsit túlzás. Én is felnőttem e nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!