Mekkora változás egy gyerek után rögtön három? Milyen az élet velük?
Figyelt kérdés
A lányunk most 2 és fél éves és megtudtunk,hogy a párommal ikreink lesznek.
Egész nap a kislányunkkal vagyok,igényli a társaságot,minden nap megyünk valahová(különböző foglalkozások,vásárlások,séták a barátnőimmel és a gyerekeikkel),nem tudom,hogy mennyire fognak változni ezek a dolgok.
Segítségem annyi van,hogy hetente pár alkalommal jár a takarítónő,nem kell főznöm és délután 4- fél 7-ig bébiszitter van a lányunkkal.
Nektek mennyire változott az életetek három gyerekkel?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
2012. jan. 16. 12:40
11/13 anonim válasza:
Hát nagyon el vagy kényeztetve, a szó jó értelmében, bárcsak mindenki megtehetné ezt. Szerintem ez lenne valahol a normális.:) Minden segítséged ellenére, teljesen más lesz az életed. Napi beosztásod, szabadidőd kevesebb lesz. A fodrász még beleférhet, de a körmös meg a masszír az első fél évben biztos ki fog maradni. Ennyiben lesz változás.
12/13 anonim válasza:
Azt' szem irigyellek, hogy ennyi segítséged van. Bár én tuti nem műkörmöshöz járnék szabadidőmben, de ez már mellékes. Akkor azt' szem téged nemigen fog elkapni a kismama depresszió. :)
13/13 anonim válasza:
Szerintem ha a baby sitter kicsit hamarabb fog járni hozzátok,és együtt sétáltok a 3 gyerekkel,az ugy jo lesz. Mert egyedül egy pici ikerpárral meg egy nyüzsiző 3 évessel elég nehéz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!