Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tegyetek igazságot! Engem nem...

Tegyetek igazságot! Engem nem lehet megérteni?

Figyelt kérdés

Most annyira ki vagyok akadva...

Van két lányunk, 2 éves és 3,5 hónapos, a kicsi nagyon hasfájós, már megint, két hete egyszerűen katasztrófa minden egyes nap és éjszaka,semmi nem jó neki...

A férjemnek van egy haverja, akinek élettárs, 3 éves kislány. Néha összejárunk, nem igazán csípem a csajt, kissé más a gondolkodásunk, életvitelünk, stb...de a férjem miatt, vagyis inkább a bartája miatt elviselem és kedves vagyok. Ritkán összejárunk.

A csaj felhívott ma,hogy ők úgy gondolták,hogy a szilvesztert nálunk töltik. Hát gondolhatjátok se köpni se nyelni nem tudtam. A kicsi napok óta rosszul alszik, az utóbbi hetekben másfél óránál többet egyhuzamban nem aludtam, mert hol az egyik kel, hol a másik, hol az én betegségem miatt nem tudok aludni. Erre modntam neki,hogy nem igazán jó ötlet,mert a kcisi sokat sír, felkel, stb.Mint aki meg sem hallotta, és csak áradt belőle a szöveg,hogy az ő lány atavaéy is kibírta hajnal kettőig szilveszterkor, akkor az enyém is kifogja. Mondom, nálunk legkésőbb fél9kor alvás, nem térünk el,mert utána kell két hét mire megérti hogy aludni kell. Egy két éves gyereknek nem mond semmit az újév, csak a napiredn felborulásával jár.

Azt hittem megértette, de a haver már azzal fogadta a férjem, de jó hogy együtt szivleszterezünk??

Én nem is tudom,hogy gondolták, tényleg én vagyok ennyire megkattanva ,hogy nem vagyok vendégekre, és én lennék a legboldogabb ha akár szivleszterkor de legalább egy kicsit aludhatnék.. A csajszi szeret alkalmakkor a pohár fenekére nézni, és akkor majd a 3 gyereket én pesztrálom, ő meg iszik a férjekkel.

Tényleg vannak ilyen embreke, akik a másikra egyáltalán nincsenek tekintettel?? Bocsi,hogy hosszú lett,de most betelt nálam a pohár

2012. dec. 29. 13:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
A párodnak mond meg, hogy beszéljen a haverjával. Ha a csaj ennyire értetlen, és nincs a kérésedre tekintettel, akkor őt hagyjátok ki a döntéshozatalból.
2012. dec. 29. 13:52
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

hát valóban ez nemcsak úgy van, hogy közlik, hogy mennek, te meg meg sem hívtad őket. Mondd, hogy nem alkalmas, betegek vagytok és kész. És nem az ő lánya miatt, hanem a tieid kicsik és nem akartok randalírozni a fejük felett.

Nálunk is max. 9-ig maradhatnak fenn, nem is bírnák tovább.

2012. dec. 29. 13:52
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Férjed mit szól hozzá?

Én felhívnám a csajt:

Bocsi Xy, de valamit nagyon félreértettél a múltkori beszélgetésünkből. Légyszi szervezzetek magatoknak máshova szilveszteri bulit, mert nálunk nem lesz, a gyerekek betegek, mi is befekszünk a tv elé, de szerintem már 9kor mi is aludni fogunk. Boldog új évet, szia!

2012. dec. 29. 13:58
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Huhúú bennem iszonyatosan felmenne a pumpa, nem hagynám szó nélkül...
2012. dec. 29. 14:09
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Férjed hogy gondolta? Ő nem tudja, hogy betegek vagytok és kimerültek? Ilyenkor nem hiányzik a vendégség senkinek, pláne hívatlanul. 3 évesnek egyáltalán nem kellene még szilveszterezni.

Mindenképpen mondd meg, hogy bocs, most nem alkalmas. Talán jövőre.

2012. dec. 29. 14:10
 6/16 A kérdező kommentje:

Hát a férjem is mondta abarátjának,hogy hogyna is gondolják,mikor a kicsit éjszaka felváltva ringatjuk, hogy legalább az egyikőnk kicsit tudjon pihenni.

De ő is csak lelkesen mosolygott, és annyit mondott,majd meglátjátok, ha csöngetünk...

2012. dec. 29. 14:14
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
majd meglátjátok, ha csöngetünk???? hát lássák meg ők is, hogy nem mehetnek be, hogy gondolták mégis?? tényleg pofátlanok, nem értenek a szóból?
2012. dec. 29. 14:15
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
hú de pofán tudnám vágni a pasit meg a nőjét.. ne haragudj ez kikívánkozott.
2012. dec. 29. 14:18
 9/16 A kérdező kommentje:

Dehogy haragszom, kb én is így érzek...

Az,hogy ők másképp nevelik a lányukat,és náluk természetes a npirend hiánya, és hogy hétköznap alányuk még fenn van éjhel fél 11kor is,az engem nem érdekel,de amikor elmondom,hogy én bizony szigorú vagyok a npirendet illetően, és bizony ilyen kilengések nem férnek bele, elvárnám,hogy tekintettel elgyenek ránk is.

Nem egyszer előfordult már,hogy hétvégén beállítottak ebéd előtt hivatlanul,mert erre jártak, és hiába mondtam én hogy fektetném a lányom,mintha a süket falnak beszélnék.

2012. dec. 29. 14:30
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
14.18as vagyok. ölök az ilyenért amit ők csinálnak, én is úgy gondolkozom mint Te. nyugi remélem le sikerül rázni őket
2012. dec. 29. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!