Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan banjak helyesen egy...

Hogyan banjak helyesen egy kisgyerekkel?

Figyelt kérdés

21 eves vagyok, szeretnek au pair kent dolgozni, kilatasban van egy 2 eves kisfiu felugyelete.

Sajnos nincs tapasztalatom a gyerekekkel.

Hogyan viselkedjek vele, vagy mivel foglaljam le az idejet ?

Jatszak vele allandoan?furdetni is kellesz szerintetek?

Felek h nem tudok majd banni vele es kezelni ot, viszont szeretnem kiprobalni magam.

2012. dec. 29. 12:32
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát, szerintem nem egy 2 évesen kéne elkezdeni a gyakorlást. Én biztos nem bíznám rá a gyerekemet olyan valakire, akinek semmi gyakorlata nincs. Pont ez az a kor, amikor mindent ők akarnak csinálni, semmi veszélyérzetük nincs és állandóan figyelni kell rájuk.

A kisfiú szülei tudják, hogy az ő fiuk lesz a kísérleti nyúl? Szerintem ezt gondold át még egyszer, mert elég ha csak egy pillanatra nem figyelsz, megtörténik a baj.

2012. dec. 29. 14:21
 2/9 A kérdező kommentje:
az anyuka otthon lenne mindeg mert van meg egy kislany is aki gondolom meg csecsemo...
2012. dec. 29. 14:27
 3/9 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Így más, ha nem egyedül vagy vele:-).

Gyurmázhatsz vele, építőkockát is szeretni szokták, mondókázz, énekelj. 2,5 éves a kislányom, ő pl. nagyon szeretett/szeret firkálni és a házimunkába segíteni, de azt gondolom neked nem kell csinálni.

Legyél következetes, nagyon türelmes és amennyire tudsz határozott, mert 2 évesen már lehet, hogy elkezdődött a dackorszak és nagyon hamar kihasználhatja, ha egyszer valamit megengedtél.

Remélem, segítettem:-). Ha van valami konkrét kérdésed, kérdezz és sok sikert:-).

2012. dec. 29. 14:37
 4/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt...amugy azt szeretnek h angolul beszeljek velea mi nem az anyanyelve...de amugy ennek lesz ertelme? vagy csak fog ram nezni h mit is szeretnek hisz egy 2 evesnek meg a sajat anyanyelvebol sincs nagy szokincse
2012. dec. 29. 15:10
 5/9 anonim ***** válasza:
66%

Nem hinném,hogy egy 21 éves felnőttre nem lehetne rábíz i egy 2 éves gyereket,első azért ez túlzás.Még ha 11 éves lenne megérteném.

Először is nem árt rávezetni arra is hogy egyedül játsszon ha eddig nem vezették rá.

Építőkocka,könyv nézegetés,dublo,kisautók stb.

Fürdeni valószínűleg csak annyit segíts be ,hogy lemosod és kiveszed a kádból,megtörlöd,segítesz neki öltözni.ne állandóan játssz vele,vidd el sétálni,vigyázz ne szaladjon ki az útra ilyesmi.De szerintem belejössz nekem 21 éves komorban született a kisfiam,igaz volt egy öcsém de azért más ha az embernek saját gyereke van,és belejöttem könnyedén magamtól is tudom mit csináljak vele,mit engedhetek meg neki most 20 hónapos.Kérdezd ki az anyukát mit tud már a kisfiú,mit szeret utána könnyebb lesz hidd el.

2012. dec. 29. 15:10
 6/9 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Ha normálisan elolvastad volna, nem azzal volt a gondom, hogy a Kérdező 21 éves, hanem hogy egyből egy 2 évesen kezdené gyakorolni a felügyeletet. Az, hogy 21 évesen szültél szuper, de nem egyből 2 éves lett a gyereked és hozzá tudtál szokni. Azért az más, én nem bíznám rá a gyerekemet akkor sem, ha 40 éves lenne és nem lenne semmi gyakorlata.

2012. dec. 29. 15:23
 7/9 anonim ***** válasza:
69%

Megint 1. vagyok:-).

Az nagyon jó, ha beszélsz hozzá angolul. Azt mondják, ha úgy tanul meg egy kisgyerek idegen nyelvet, hogy még az anyanyelvén sem beszél, állítólag akcentus nélkül fogja megtanulni. Biztos van benne valami.

2012. dec. 29. 15:26
 8/9 anonim ***** válasza:
69%
Szia! Csak ezért léptem most be. Unokaöcsém 3 éves, és nem beszél. Elvitték pszichológushoz, aki megállapította, hogy azért nem beszél, mert kiskorában a dédimamája horvátul beszélt hozzá, csak horvátul, az anyukája pedig csak magyarul, és ezért unokaöcsém nem tudta megállapítani, hogy milyen nyelven szólaljon meg. Ezt elmondhatnád az anyukának is. Ezt azért tudom ilyen határozottan mondani, mert a pszichológus ebből írta a szakdolgozatát!
2012. dec. 29. 22:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom az informaciot :) igen mindenkepp elmondom nekik, amugy tok erdekes dolog...
2012. dec. 29. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!