Ismertek egyszerű, kisgyerekkel elkészíthető télapós, karácsonyi dekorációt? Ti mit szoktatok együtt készíteni?
Én a kreatív boltban szoktam sokféle kelléket venni. Vannak pl. kb. 50 forintért kis hungarocell figurák ( rénszarvas, télapó, fenyőfa, stb), amiket ki szokott festeni. kis fa lapok, amiket szintén festeni lehet.
Mi most a hétvégén pl, csináltunk olyat, mait még mi csináltunk gyerek korunkban, kis karikák egymásba fűzése, krepp papírból az a hajtogatós dísz, gondolom tudod mire gondolok...
mondjuk csak egy lényeges dolgot hagytál ki, hogy hány éves gyerekkel készítenéd....
Gombokbol is lehet karacsonyi dolgokat kesziteni. Pl kivagsz egy papirbol egy fat es a gyerek raragasztja a gombokat ossze-vissza. Kisfiammal eppen a hetvegen csinaltuk ezt. En megkentem a gombokat ragasztoval es o elhalyezte oket. Lehet gomb hoembert, csillagot... Gombokat a hobbyboltba szoktam venni vegyesen. Egy fel kilo kb. egy ezresnek felel meg (kulfoldon elunk).
Fel is fuzhetitek. Alul a nagyobb gombok felul a kisebbek:
Vannak azok a fem sutivago formak. Egy pappirra rateszed a sutiformat belul bekened ragasztoval es teleszorod gyongyel vay lehet rizzsel, csillmaporral barmivel, de a gyongy a legjobb. Utanna meg leveszed rolla a format. Arra vigyazz, hogy miutan beleszrota a gyerek egybol le kell venni a format mert maskent ez is a papirhoz ragad. Le kell torlni meg mosni. Nem baj ha par gyongy kigurul mert a tobbi boven hozzaragad. Vaszt kb. 15 percet es lerazod kicsit a papirt, hogy az oda nem ragdt gyongyok leessenek rolla es kivagod a figurat:
Van egy nagyon-nagyon jó könyv most az Aldiban, 1.499 Ft-ba kerül:
Kreatív karácsony
a címe, belelapoztam, tényleg szuper, és lépésről lépésre le van írva a menete, hogy mit hogy készíts el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!