14 hós babának adhatok 100%-os rauch paradicsom vagy más levet vagy csak a babáknak való pl kecskemétit ihatja tovbbra is?
Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 11:28
1/2 anonim válasza:
Énis adtam ennyi idősen a lányomnak 100%-os narancslevet és éjszaka volt olyan ordítás,hogy többet nem is kapott!Nagyon tömény és savas,nem jó a kis gyomruknak.A lányom azóta már nagylány(3 és fél éves)de még mostsem adok neki ilyeneket,esetle vízzel felhígítva!Szerintem maradjatok a Kecskemétinél!
2/2 anonim válasza:
Ne adj neki. Megfekszi a gyomrát. Néha még nekem is fáj a hasam (fél liter) 100as narancslétől. És 14 vagyok. Nem tudom melyik a kecskeméti, de ha eddig bevállt, add neki azt. Vagy mint elöttem írták, higítva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!