Milyen vény nélküli allergiagyógyszereket, szereket vásárolhat meg 2 éves fiam számára? Ajánlanátok valamit?
Figyelt kérdés
Szerintem valami allergia miatt van folyton eldugulva éjszaka az orra és előfordul az is hogy 2-3hetente kihányja magát. Szeretnék kipróbálni egy-két hetes kúrát. Régen a Fenistil cseppeket használtuk de az vényköteles és egyenlőre nem akarom bevonni a dokinőnket.....2012. dec. 12. 12:42
11/13 anonim válasza:
Azért az más, ha egy felnőtt magát kezeli allergia elleni szerrel, mintha egy 2 evesnek adna....
12/13 anonim válasza:
Mindkét gyermekem sokszor kap allergia elleni szert, pedig az allergiatesztjük negatív lett.
Ezek a szerek arra szolgálnak, hogy az allergia tüneteit, pl: köhögés, orrfolyás, szemviszketés, .... stb enyhítsék.
Nekik általában már a náthára is elrendeli az orvosunk.
13/13 anonim válasza:
szia!Az én fiam Aeriust kap(állítólagos tejallergiára),de az is receptes.Szerintem,ha nem akarod egyenlőre orvoshoz vinni,akkor-hogy kiderüljön,mi a baj)az étrendjén változtass.Kerüld a tejet(helyette szója-vagy rízstejjel főzz),aztán ha semmi változás,akkor kerüld a tojást.Ezek az allergén ételek két hét alatt kiürülnek a szervezetből,tehát egy próbát mindenképp megér.Amúgy nem is tudok róla,hogy gyerekeknek létezik-e antihisztamin-féle cucc,ami recept nélkül kapható.Ezen kívül lehet még környezeti allergiája is,az orrdgulás utalhat erre.Remélem valamit segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!