Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ribomunyl: kiadják vény...

Ribomunyl: kiadják vény nélkül ott, ahol korábban vénnyel vettem?

Figyelt kérdés
Csak egy dobozzal írt föl a doki, de legalább 3x4 tasak kell kezdésként. Nem gondoltam, mikor kiváltottam, hogy egy dobozban csak 4 napra elég van.
2011. júl. 16. 14:02
 1/6 anonim ***** válasza:

meg tudod nézni itt a neten is, például itt.

Ha ez az akkor egyértelmű, vényköteles, tehát nem adják ki.

[link]

De itt a tájékoztatón azt írják van 12 tasakos is, lehet rosszat adtak a gyógyszertárban. Nem emlékszel 1 db 4 tasakos volt felírva?

2011. júl. 16. 15:34
 2/6 anonim ***** válasza:
nem adják ki vény nélkül és a doki csak egy 4 darabosat ír fel egyszerre. Gondolom hétfőn kezdtétek, így csütörtökön vagy pénteken kellett volna menni felíratni. Mi amúgy szedtük decemberben és januárban végig, (mármint ahogy kell) és még jobban beteg lett a fiam tőle, úgyhogy nekünk nem vált be, az ára meg azért nem kevés. Főleg az első hónapban. Amúgy ilyenkor nyáron miért adod? Egyen inkább sok zöldséget és gyümölcsöt.
2011. júl. 16. 15:57
 3/6 A kérdező kommentje:

Azért adom, mert így tartom jónak. Még nem kezdtük el amúgy, amint azt a kérdésből is látod. A lányom és én is nagyon hajlamosak vagyunk felsőlégúti bajokra. Rengeteg zöldséget-gyümölcsöt kap, majd' 9 hónapig szoptattam, kap pre- és probiotikumokat is jelenleg (vírusfertőzés). Nekem csak nem volt logikus, hogy ha egy kúrához 3 hét kell, miért kapok egy dobozzal.

Akkor majd íratok föl megint.

Köszi szépen!

2011. júl. 16. 21:08
 4/6 anonim ***** válasza:
bocsi, én nem bántásként írtam. És az nem derült ki hogy elkezdtétek-e. Ha netán nem válna be, mert sokunknak sajnos nem vált be tudok ajánlani olyat, ami nem drága természetgyógyászok állították össze, tehát nem gyógyszer és tényleg hatásos. A fiam febr-márc. hónapban szedte (azóta nem szedi, majd aug. végétől megint, mire megy oviba) és egyszer lett beteg, akkor is bárányhimlős lett, ami egy hét alatt el is múlt neki. Ha érdekel leírom mi ez.
2011. júl. 16. 22:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Persze, kérlek írd le. Bocsi, én sem. Csak mostanában nem jó napjaim voltak, és mindenre ugrok :(
2011. júl. 17. 12:12
 6/6 Csimi88 válasza:
Helló mindenki!Én azt szeretném kérdezni, hogy a granulátum megivása után mennyi idő után lehet rá enni? Mert éhgyomorra írják! Köszönöm!
2012. nov. 4. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!