Milyen vény nélküli allergiagyógyszereket, szereket vásárolhat meg 2 éves fiam számára? Ajánlanátok valamit?
Ez nem allergia. Vidd el orvoshoz.
Az orrdugulás lehet attól, hogy száraz a levegő a szobában. A hányás viszont érdekes.
1-es vagyok.
Nem ítéltünk, tanácsoltuk, hogy vidd orvoshoz. Az elején azt írtad nem akarod bevonni a dokinőt. Nem tudtuk, hogy orvossal konzultáltál.
Egyébként szívesen.
Ja, és a Magne B6-ot nem felejtsd el megvenni magadnak a patikában.
szerintem egyáltalán ne adjál neki semmit. ha hány remdszeresen annak valami oka van és mi van ha pl olyat tartalmaz az általad beadott dolog amire pont alergiás és sokkot kap a gyerek töle?
orvos azt kérte irogasd milyen rendszerességgel. hányásnak lelki oka is lehet.
Szerintem ezzel ne kísérletezz.
Ha tejallergiára gondolsz akkor azt megteheted hogy kivonod az étrendjéből a tejes dolgokat és közben figyelsz, esetleg feljegyzed, hogy miket vettél észre, de szerintem gyógyszerrel ne próbálkozz, kicsi még ehhez.
Lehet, hogy valaminek a tünetét elnyomnád egy allergiagyógyszerrel, de magát a problémát nem.
Nem tudom, nálatok milyen az orvosi rendszer kell-e pl beutaló a fül orr gégészhez, ha továbbra sem múlik lehet megnézethetnéd, nincs e megnagyobbodva az orrmandula stb.. ez is elég gyakori gyerekeknél hogy ki kell venni.
Az én gyerekeim Aerius szoktak kapni, de úgy tudom ez vényköteles. Esetleg a Cetirizint kéne kipróbálnod.
Ca-t már próbáltad? Az is enyhíteni szokta a tüneteket, csökkenti a nyálkahártya duzzanatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!