Lehet patikában vény nélkül gyermek szemcseppet kapni?
Figyelt kérdés
Holnap és hétvégén nincs gyerekszemészet, azután 2 hétre Balatonra mennénk. 2 éves kisfiamnak ma kicsit begyulladt a szeme, nem dagadt föl, de sokat dörzsöli, gondolom viszkethet neki, kipirosodott. Nem tűnik vészesnek, de tekintve, hogy 2 hétre nyaralni mennénk, szerettem volna megmutatni orvosnak, de fölhívtam a szakrendelőket, ezen a héten már nincs gyermekszemészeti rendelés. Ilyenkor mivel lehet kezelni?2012. jún. 28. 21:50
1/5 anonim válasza:
Gyerekorvoshoz vidd el holnap, bár nem szemész, de fel tud írni valamit.
2/5 anonim válasza:
Ügyeletes gyerekorvos tud rá adni neki, a patikában szerintem nem adnak, mert nem tudják mi a baja a kis szemének.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Gyerekorvosunk ügyel holnap, csak nem voltam benne biztos, hogy hozzá menjek-e, mert ilyesmi jellegű problémákkal mindig rögtön irányít át szemészhez-orr fül gégészhez stb. Bár abban igazatok lesz, hogy a biztonság kedvéért ő is felírhat valamit, ha elmondom neki, hogy egy ideig nem jutunk el a szemészetre.
2012. jún. 28. 22:05
4/5 anonim válasza:
Nálunk ilyen esetben soron kívül megnézik a felnőtt szakrendelésen.
5/5 A kérdező kommentje:
De jó nektek! Nálunk sajnos nem, engem még jól ki is oktatott a hölgy a telefonban, hogy én hogy gondolom, hogy ma vinném, mikor nincs gyermekszemészet....ami megjegyzem, kétszer van csak a héten!
2012. jún. 29. 08:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!