Kötőhártya-gyulladásnál azt a sárga, ragacsos váladékot hogy szeditek ki? Vagy elég a szemcseppet csepegtetni? Valaki azt mondja, hogy jó a kamilla, valaki azt mondja, hogy nem szabad.
Egyik kisfiamnak volt kb. egy hónapos korában, sajnos nagyon ragaszkodó egy rossznyavalya, emlékszem.
Én is csak vizes vattával törölgettem, a védőnő azt mondta, ne vigyem túlzásba a kamillát, esetleg végszükség esetén használjak belőle egy törlésnyit. Kétféle szemcseppünk is volt, az első nem vált be, akkor váltottunk. A nevükre már sajnos nem emlékszem.
Nem kell a szemébe nyúlni, csak húzd végig a vattát a pillákon, meg körülötte törölgesd le.
Remélem, mielőbb elmúlik nálatok is.
Ú, kívülről befelé?
Én pont fordítva csináltam :-(
Nagyon köszönöm a válaszotokat, sokat segítettetek!
Nekünk most múlt el lányomnál :) 2-3 nap alatt teljesen meggyógyult.
énis így csiátam langyos vízzel kívülröl belülre haladva letöröltem mikor nagyon csipás volt,és napi 5*1 szemcsöpi,nagyon hatásos volt már másnap reggelre nem is csipázott be :)
gyógyulást!!
Tényleg, ezt el is felejtettem már, hogy nekünk is kívülről befelé kellett, jól írtátok.
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!