Sárga trutyi folyhat az orrából kötőhártya-gyulladástól?
Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 11:35
2/7 A kérdező kommentje:
köszi. Ez nem baj, csak azt hittem, másik betegségtől van. Szinte darabos.
2011. dec. 21. 12:03
3/7 anonim válasza:
ha sárga az orrváladék,akkor antibiotikum kell,mert bakteriális fertőzésre utal
4/7 A kérdező kommentje:
kb. másfél hónapja betegek, megettek már egy csomó gyógyszert, köptetőt még szedi az egyik. Egymást fertőzik sajnos. A sárgaság a kötőhártyával együtt jött.
2011. dec. 21. 12:13
5/7 anonim válasza:
Bocsi, de nekem kérdésem lenne.
Hogy kezdődött a kötőhártya gyuszi? A fiamnak tegnap reggel sárgás váladék jött az egyik szeméből, de mára sima könny. Kissé duzzadt a szeme körül, meg piros is, de nem fájlalja. Viszont mára nagyon be is taknyosodott és az Ő orrából is sárga takony folyik.
Nem tudom mire vélni a dolgot, lehet, hogy csak huzatot kapott. Köhög is, és gondoltam megfázástól taknyos.
6/7 A kérdező kommentje:
először csak az tűnt fel, hogy náthás, utána a sárga folyás, de csak alvás után. A szeme meg olyan volt, mintha áttetsző réteg lenne rajta és alul piros. Nekem fel sem tűnt, csak kontrollra vittük más betegséggel, az orvos meg mondta, hogy ez kötőhártya-gyulladás. Csak lestem, még nem láttam ilyet, el sem vittem volna magamtól...
2011. dec. 21. 17:57
7/7 anonim válasza:
Mára semmi baja nincs a fiam szemének. Nem tudom, hogy mi lehetett. Viszont még náthás, de már csak sima vizes színű a taknya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!