Melyik a legolcsóbb vény nélküli köptető. Ami jó a 1,5 és a 7 évesnek is?
Figyelt kérdés
2012. máj. 25. 15:35
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. máj. 25. 15:39
3/7 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire olcsó vagy sem (szerencsére ritkán betegek a kölkök) de nálunk bevált a lándzsás útifű szirup, főleg a jó éjszakát formula. Az oldja a nyákot, ugyanakkor nyugtatja is a nyálkahártyát, vagyis aludni is jól alszanak tőle, nem köhögnek egész éjjel.
4/7 anonim válasza:
Ambroxol. 11hónaposan a kórházban is ezt kapta. Azóta már 4éves, többfélét próbáltunk,de ez vált be. A kistesónak is. A lándzsás útifű is jó,de csak a dr. Theiss azon változata,ami 6hótól adható. Bár nálunk az csillapít és nem köptet. A jóéjszakát változat pedig 1.5 évesnek nem adható!
6/7 anonim válasza:
Én is ambroxolt adok mindig a fiamnak,(22hónapos),3napja mentem a gyógyszertárba mert megint kellett sajnos mert beteg,és mondta a gyógyszertárban a hölgy,hogy van egy sokkal olcsóbb,aminek ugyanaz a hatóanyaga mint az ambroxolnak,1000ft-tal olcsóbb,nem mindegy,és ez az Ambrobene(580ft!),ugyanaz szerintem,ettől is helyrejött a fiam,úgyhogy én ezentúl ezt veszem ha szükség lesz rá
7/7 anonim válasza:
utolsó vagyok,nem 1000,hanem 500 ft-tal olcsóbb kb,elirtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!